ΠΑΟΚ: Δεύτερη ευκαιρία σε Λεβέκ που πάει Ολλανδία

ΠΑΟΚ: Δεύτερη ευκαιρία σε Λεβέκ που πάει Ολλανδία

Ο Γάλλος αμυντικός θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχει στην προετοιμασία του Δικεφάλου.

Ο Ντοριάν Λεβέκ ειδοποιήθηκε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχει στην προετοιμασία. Στην Ολλανδία θα φανεί αν ο Γάλλος αμυντικός παραμείνει ή όχι κάτοικος Τούμπας.

Στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν από την στιγμή που δεν βρέθηκε ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του ο Ντοριάν Λεβέκ να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον Γάλλο αμυντικό. Ο 28χρονος αμυντικός που ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη, με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τις 400 χιλιάδες ευρώ, εξαιτίας ενός σοβαρού στο φιλικό με την Ανόρθωση έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για έναν ολόκληρο χρόνο. Δεν μπόρεσε πότε να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς γιατί κάθε φορά που ζόριζε το πόδι του παραπονιόταν για να ενοχλήσεις .

Μάλιστα από τον ΠΑΟΚ κατέληξαν στο συμπέρασμα πως υπάρχει ψυχολογική επιβάρυνση στον ποδοσφαιριστή. Ο Λεβέκ πήγε στην πατρίδα του και δούλεψε πάνω στο θέμα που αντιμετώπισε καθώς πρώτη του προτεραιότητα ήταν να επιστρέψει και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους.

Από την στιγμή που η μεταγραφή του Ντάριο Σρνα δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, συν το γεγονός ότι ο Δημήτρης Γιαννούλης που προοριζόταν ως back up του Βιερίνια έμεινε στον Ατρόμητο, ο ΠΑΟΚ για την ώρα θα πορευτεί με τους ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ του μέχρι νεοτέρας. Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε τον Ντοριάν Λεβέκ να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ακολουθήσει την αποστολή για την Ολλανδία. Μάλιστα του ζητήθηκε να είναι νωρίτερα στην Ελλάδα, 2-3 ήμερες, από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές για να κάνει κάποιες εργομετρικές εξετάσεις.

Στην Ολλανδία, αν ο 28χρονος αμυντικός ανταποκριθεί στο πρόγραμμα εκγύμνασης και δεν αντιμετωπίσει κάποιο μυϊκό πρόβλημα, αν πείσει αγωνιστικά τον Λουτσέσκου για τις δυνατότητές του τότε θα παραμείνει στην ομάδα.  Αλλιώς στο Δικέφαλο θα αναζητήσουν ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά και ο Λεβέκ θα αποχωρήσει αναζητώντας μια συναινετική λύση στο συμβόλαιο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ