«Βόμβα» από Ιταλία για Αλμέιδα: «Στη λίστα της Λάτσιο για το καλοκαίρι»

«Βόμβα» από Ιταλία για Αλμέιδα: «Στη λίστα της Λάτσιο για το καλοκαίρι»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzetta Dello Sport» ο Ματίας Αλμέιδα είναι υποψήφιος για τον πάγκο της Λάτσιο που ψάχνει προπονητή.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Λάτσιο μετά την παραίτηση του Μαουρίτσιο Σάρι και σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzetta Dello Sport» στη λίστα βρίσκεται και ο Ματίας Αλμέιδα. Ο Τζιοβάνι Μαρτουσιέλο φαίνετα πως θα οδηγήσει την ομάδα ως υπηρεσιακός μέχρι το καλοκαίρι και τότε οι Ρωμαίοι θέλουν να προσλάβουν νέο προπονητή.

Στο δημοσίευμα τονίζεται πως ο Ιγκόρ Τούντορ αρέσει στη διοίκηση της Λάτσιο, αλλά ο Κροάτης θέλει πολυετές συμβόλαιο και αυτό αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα. Έτσι οι διοικούντες κοιτούν και άλλες περιπτώσεις όπως οι Ραφαέλε Παλαντίνο και Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο, με τον πρώτο μάλιστα να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων σύμφωνα με τους Ιταλούς.

Διαβάστε επίσης: Μια σημαντική διάσταση για τον Ολυμπιακό αλλά και για την Εθνική ομάδα

Αναφορά υπάρχει επίσης και στον Σέρχιο Κονσεϊσάο, ο οποίος «στο τέλος της χρονιάς θα κλείσει την επταετή εμπειρία του με την Πόρτο. Η πρόσφατη δήλωση του «Forza Lazio» στην τηλεόραση μετά τον πρώτο αγώνα με την Άρσεναλ στο Champions League θα μπορούσε επίσης να είναι μια ένδειξη. Σίγουρα άνοιξε την καρδιά του στους οπαδούς της Λάτσιο που θα τον υποδέχονταν με ανοιχτές αγκάλες».

Για τον Αλμέιδα τονίζεται πως: «Εκτός από τον Πορτογάλο, υπάρχει και άλλος ένας πρώην παίκτης της Λάτσιο από το 2000,που παρακολουθείται στενά: ο Ματίας Αλμέιδα, νυν προπονητής της ΑΕΚ. Θα ήταν επίσης μια πολύ ευπρόσδεκτη λύση στην αγορά». Ο Αλμέιδα βέβαια έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το 2028 και δεν είναι τόσο εύκολο να αφήσει την Ένωση στην οποία έχει πει πολλάκις πως θέλει να μείνει για χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ