Αποκλειστικό: Επίσημη κρούση του ΠΑΟΚ για Ούγκο Βιέιρα

Αποκλειστικό: Επίσημη κρούση του ΠΑΟΚ για Ούγκο Βιέιρα

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή του to10.gr «Mundial Live, από την αυλή μας», ο ΠΑΟΚ εξέφρασε επίσημα το ενδιαφέρον του για τον 29χρονο Πορτογάλο φορ, Ούγκο Βιέιρα.

Ο ΠΑΟΚ κινείται δυναμικά για την απόκτηση του επιθετικού που τόσο ζητάει ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Και όπως αποκάλυψε η εκπομπή του to10.gr, «Mundial Live, από την αυλή μας», το νέο όνομα που προστίθεται στη λίστα του Δικεφάλου του Βορρά, είναι αυτό του Ούγκο Βιέιρα. Για τον οποίο ο ΠΑΟΚ φέρεται να είχε ήδη επίσημη επαφή, τόσο με την ομάδα του, την ιαπωνική Γιοκοχάμα Μαρίνος, όσο και με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή.

Το συμβόλαιο του 29χρονου Πορτογάλου επιθετικού με τους Ιάπωνες εκπνέει τον Δεκέμβριο, ωστόσο, επιθυμία του παίκτη είναι να επιστρέψει άμεσα στην Ευρώπη. Με τον ΠΑΟΚ μπαίνει επίσημα στη διεκδίκησή του και να περιμένει απαντήσεις το συντομότερο δυνατό. Καθώς όπως φαίνεται, πρόκειται για μια περίπτωση που «εγκρίθηκε», τόσο από το τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ όσο και από τον Λουτσέσκου και τον Μίχελ. Μένει, λοιπόν, να φανεί εάν θα «περάσει» και από τη διοίκηση.

Ο Βιέιρα έχει περάσει από συνολικά 9 ομάδες στην καριέρα του, με αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Στο μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας του, μάλιστα, αγωνιζόταν κατά βάση σε ρόλο εξτρέμ, ωστόσο την τελευταία 4ετία και δη από τη χρονιά που φόρεσε τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, έγινε κεντρικός επιθετικός, με αποτέλεσμα η καριέρα του να εξελιχθεί εντυπωσιακά, όπως και οι αριθμοί του. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτό το διάστημα έχει 110 παιχνίδια, 57 γκολ και 14 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ φέτος με τη Γιοκοχάμα έχει 11 γκολ και 2 ασίστ σε 21 παιχνίδια!

Κλείνοντας, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι η απόφαση του ΠΑΟΚ να απευθύνει επίσημη ερώτηση στους Ιάπωνες για τον Βιέιρα, είναι ένα δείγμα ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά με τις υπόλοιπες υποθέσεις. Όπως αυτή του Τεέμου Πούκι, εμφανίζεται να αποτελεί τον βασικό στόχο του Δικεφάλου. Με τον Πέδρο Κόντε σε δεύτερο πλάνο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ