Η λίστα της «πρώτης» του Ολυμπιακού και οι… εκπλήξεις

Η λίστα της «πρώτης» του Ολυμπιακού και οι… εκπλήξεις

Ποιοι αναμένεται να βρίσκονται σήμερα το απόγευμα (18:00) στο Ρέντη, ποιοι είναι πιθανό να «κοπούν», τι γίνεται με όσους δεν υπολογίζονται.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα χρονιά τελείωσε. Σε λίγες ώρες στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει τους ποδοσφαιριστές του. Θα γνωριστεί μαζί τους, θα τους καλωσορίσει, θα τους μιλήσει και θα τους ενημερώσει για το τι μέλλει γενέσθαι τη νέα χρονιά, ποιοι είναι οι στόχοι και τι απαιτεί από κάθε έναν ξεχωριστά και όλους μας…

Ολες αυτές τις ημέρες προκύπτουν διαρκώς σενάρια για τους παίκτες που θα δώσουν το παρών στην επίσημη «πρώτη» του Ολυμπιακού, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα (18:00) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Μια «πρώτη» με αρκετές απουσίες, καθώς όλα δείχνουν ότι η διοίκηση και (κυρίως) ο Πέδρο Μαρτίνς έχουν αποφασίσει να πορευτούν με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Και η απόφαση αυτή δεν δείχνει να αλλάζει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λοιπόν, στη λίστα των ποδοσφαιριστών που θα δώσουν το παρών το απόγευμα της Παρασκευής στο προπονητήριο του Ολυμπιακού βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές:
Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ενγκελς, Φορτούνης, Κούτρης, Μανθάτης, Μάριν, Αντρέ Μαρτίνς, Μάνος, Νικολάου, Πάρντο, Ρομαό, Σάλιακας, Σεμπά, Σιώπης, Ταχτσίδης, Τσιμίκας, Βέργος, Βούκοβιτς, Βρουσάι και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο.

Στην παραπάνω λίστα δεν υπάρχουν τα ονόματα των Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, Γιάννη Φετφατζίδη και Στέφανου Ευαγγέλου οι οποίοι είναι ήδη ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, απλώς θα πρέπει να περιμένουν έως την 1η Ιουλίου για να έχουν δικαίωμα να προπονηθούν με τους Ερυθρόλευκους.

Από εκεί κει πέρα, ο Σίλβιο Προτό έχει πάρει άδεια, καθώς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Λάτσιο για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και όλα δείχνουν ότι δεν θα παραμείνει. Με το όνομά του, πάντως να βρίσκεται στη λίστα των υποψηφίων για το Ζέεφελντ, εάν και εφόσον.

Με τους «κομμένους» θα προπονείται όπως όλα δείχνουν και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ο οποίος επίσης δεν είναι στις επιλογές του προπονητή. Μαζί του θα έχει πιθανότατα για παρέα τους Οτζίτζα Οφόε και Εμενίκε, οι οποίοι δεν υπολογίζονται και γίνονται ήδη προσπάθειες να παραχωρηθούν σε άλλες ομάδες.

Κατά πως φαίνεται, το ίδιο ισχύει και για τους Καπίνο, Ιγκόρ Σϊλβα, Τόλι, Γούτα, Μαρτίνεζ, Ξύδα, Καραμάνο. Με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε διαδικασία ανεύρεσης ομάδας για όλους. Ενώ όπως προκύπτει από τη Γαλλία, ο Γιάννης Λάτσι είναι πιθανό να πάρει μεταγραφή, είτε για την Αζαξιό είτε για άλλον σύλλογο της χώρας!

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι στο Ρέντη δεν θα δώσουν το παρών και οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού που συμμετέχουν στο Μουντιάλ, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ και ο Εσάν Χατζισαφί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ