Παναθηναϊκός : Προς συμφωνία με Κάτσε, κοντά και ο Μυστακίδης

Παναθηναϊκός : Προς συμφωνία με Κάτσε, κοντά και ο Μυστακίδης

Οι πράσινοι φαίνεται πως τα βρήκαν με τον Έργκους Κάτσε, ενώ και ο Γιάννης Μυστακίδης βρίσκεται κοντά στο τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει αίσια δύο σημαντικές υποθέσεις ενόψει της νέας σεζόν. Συγκεκριμένα, οι διαπραγματεύσεις των πρασίνων με τον Έργκους Κάτσε οδεύουν προς συμφωνία, με τον Αλβανό μέσο να ρίχνει τις απαιτήσεις του στις 350 χιλιάδες ευρώ. Επίσης, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ήρθαν σε συμφωνία για να μοιραστούν το συμβόλαιό του, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία, με τον Κάτσε να αγωνίζεται εκ νέου με τη μορφή δανεισμού στο τριφύλλι το οποίο θα έχει οψιόν αγοράς ενόψει του επόμενου καλοκαιριού.

Παράλληλα, αναφορικά με τον Γιάννη Μυστακίδη, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ φέρεται να αλλάζει στάση. Μέχρι πρότινος ήθελε να πάει στην προετοιμασία του Δικεφάλου διεκδικώντας έτσι μια θέση στο ρόστερ της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Όμως, ο Έλληνας φορ ενημερώθηκε από τον Ρουμάνο προπονητή ότι θα είναι δύσκολο να χωρέσει στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ αν παραμείνει κάτοικος Τούμπας. Συνεπώς, ο Μυστακίδης φαίνεται πως θα επιλέξει τον δρόμο του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ