Ολυμπιακός : Φαβορί για Κουντέ

Ολυμπιακός : Φαβορί για Κουντέ

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Πιέρ Κουντέ, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στη Γρανάδα.

Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Ολυμπιακού φαίνεται πως βρίσκεται ο Πιέρ Κουντέ, ο οποίος αγωνίστηκε την περυσινή σεζόν στη Γρανάδα ως δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα «granadacf.ideal» ο Ολυμπιακός είναι το απόλυτο φαβορί αυτή τη στιγμή για την απόκτηση του Καμερουνέζου μέσου, καθώς δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο και την Ιβηρική χερσόνησο. Πέρα από τους ερυθρόλευκους ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, όμως οι Ισπανοί επιμένουν πως οι Πειραιώτες έχουν τον πρώτο λόγο και θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να τον κάνουν δικό τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη σεζόν 2016-17 ο Κουντέ αγωνίστηκε στην Εξτρεμαδούρα (ομάδα τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας) έχοντας 35 συμμετοχές και 11 γκολ. Τη φετινή σεζόν έχει σκοράρει 5 γκολ σε 37 εμφανίσεις με τη φανέλα της Γρανάδα στη Segunda Division. Ο ποδοσφαιριστής χαρακτηρίζεται ως γρήγορος με πλούσια αθλητικά προσόντα και καλό εργαλείο στο χώρο του κέντρου, με σωστές επαφές με την μπάλα. Τέλος να τονίζουμε πως με την Ατλέτικο Μαδρίτης στην οποία ανήκει από το 2014 έχει συνολικά 25 συμμετοχές και 2 γκολ με τη δεύτερη ομάδα.

Δείτε τον Κουντέ εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ