«Ενοχλημένος ο Τερίμ με την αναβολή των αντιπάλων του Παναθηναϊκού»

«Ενοχλημένος ο Τερίμ με την αναβολή των αντιπάλων του Παναθηναϊκού»

Δημοσίευμα από την Τουρκία αποκαλύπτει πως ο Φατίχ Τερίμ δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενος με την αναβολή της αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Οι μεγάλες προκρίσεις τόσο του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, όσο και του ΠΑΟΚ επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στους «8» του UEFA Europa Conference League έφερε την αναβολή της μεταξύ τους αναμέτρησης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Superleague.

Μια εξέλιξη, που όπως αποκαλύπτουν από την Τουρκία, δεν έχει… χαροποιήσει τον Φατίχ Τερίμ ο οποίος έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά του.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζει η ιστοσελίδα «iscihaber» ο πολύπειρος τεχνικός δεν έχει ενοχληθεί από την αναβολή αυτή καθ’ αυτή, αλλά από το γεγονός πως δεν έχει αναβληθεί ολόκληρη η αγωνιστική ώστε να είναι το ίδιο για όλους και καμία ομάδα να μην… χρωστά παιχνίδια ενόσω η διαδικασία θα συνεχίζεται κανονικά.

Το γεγονός αυτό έχει βάλει ήδη σε σκέψεις τη λίγκα, γι’ αυτό αναμένεται να υπάρξει μία συνάντηση μεταξύ των έξι ομάδων εντός της ερχόμενης εβδομάδας, με σκοπό να βρεθεί η καλύτερη λύση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ