Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Χαρούμενος για τον Ραζβάν και την ομάδα του»

Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Χαρούμενος για τον Ραζβάν και την ομάδα του»

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου μίλησε στην πατρίδα του για την εμπειρία που έζησε στην Τούμπα στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που όπως είπε τον παρακολούθησε ως οπαδός.

Την προηγούμενη Πέμπτη (14/3) ο Μιρτσέα Λουτσέσκου βρέθηκε στις σουίτες της Τούμπας και παρακολούθησε από κοντά την ανατροπή του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ (5-1) που έδωσε στον Δικέφαλο την πρόκριση στους «8» του Europa Conference League.

Ο πατέρας του 55χρονου τεχνικού, Ραζβάν Λουτσέσκου, μίλησε σε μέσο της Ρουμανίας για την εμπειρία της Τούμπας, τονίζοντας ότι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια είδε έναν αγώνα ως οπαδός.

Διαβάστε επίσης: Μόνο ο Ολυμπιακός σε όλη την Ευρώπη

«Είμαι χαρούμενος για τον Ραζβάν και την ομάδα του. Ήθελα να βρίσκομαι κοντά του σε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση από αθλητικής άποψης. Σε αυτό το επίπεδο το 2-0 είναι αποτέλεσμα πρόκρισης. Ήταν πολύ σημαντικό να ανοίξει νωρίς το σκορ», ανέφερε αρχικά ο 78χρονος θρύλος του ρουμάνικου ποδοσφαίρου, ο οποίος στην συνέχεια τόνισε:

«Τώρα παρακολουθώ τα πράγματα από έξω και προσπαθώ να συνηθίσω την κατάσταση να βλέπω τα παιχνίδια ως οπαδός ή σαν ουδέτερος όταν αγωνίζονται δυο ομάδες για τις οποίες δεν ενδιαφέρομαι. Έχουν περάσει 50 χρόνια από τότε που ήμουν οπαδός. Αρχίζω να καταλαβαίνω πως αισθάνονται οι οπαδοί. Μίλησα με τον Ραζβάν, πήγα στα αποδυτήρια για να δώσω συγχαρητήρια.

Δεν χρειαζόταν μα προσκαλέσει κάποιος για να πάω, θα το έκανα οπωσδήποτε για να είμαστε μαζί. Όλη η κατάσταση στο γήπεδο ήταν τρελή, το αποτέλεσμα, το παιχνίδι ήταν συναρπαστική καθώς το γήπεδο ήταν γεμάτο κόσμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ