«Σειρήνες» για Σιμάνσκι

«Σειρήνες» για Σιμάνσκι

Ομάδες από τη Γερμανία και την Τουρκία φαίνεται πως ενδιαφέρονται για τον Νταμιάν Σιμάνσκι της ΑΕΚ

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Νταμιάν Σιμάνσκι φέτος με τη φανέλα της ΑΕΚ έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων του εξωτερικού για την περίπτωσή του.

Σύμφωνα με πολωνικά Μέσα ο άσος της ΑΕΚ απασχολεί έντονα τουρκικές ομάδες και συγκεκριμένα τις Τράμπζονσπορ, Μπεσίκτας και Φενέρμπαχτσε, με τις δύο πρώτες να έχουν γραφτεί πάρα πολλές φορές και τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Διαβάστε επίσης: Η «ερυθρόλευκη» πρόκριση από άλλη… οπτική: Η βιντεοκλήση με Μαρινάκη και η προθέρμανση του Τζολάκη στους διαδρόμους του γηπέδου (vid)

Αλλά και σύλλογοι από τη Γερμανία φαίνεται πως θέλουν τον Σιμάνσκι. Ομάδα από την Bundesliga παρακολουθεί τον παίκτη της ΑΕΚ, ο οποίος να θυμίσουμε πως τον Απρίλιο του 2023 είχε ανανεώσει με την ΑΕΚ έως το καλοκαίρι του 2027.

Οι Πολωνοί αναφέρουν επίσης στα ρεπορτάζ του πως μία πιθανή πρόκριση της Πολωνίας στα τελικά του Euro 2024 μπορεί να σημάνει και την αλλαγή ομάδας για τον Σιμάνσκι, που βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του για το ματς με την Εσθονία (21/3) και εν συνεχεία εφόσον προκριθεί είτε με την Ουαλία είτε με τη Φινλανδία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ