Αντιπρόεδρος Γαλατάσαραϊ: «Έχουμε συμφωνήσει σε μεγάλο βαθμό για το νέο συμβόλαιο με τον Μουσλέρα»

Αντιπρόεδρος Γαλατάσαραϊ: «Έχουμε συμφωνήσει σε μεγάλο βαθμό για το νέο συμβόλαιο με τον Μουσλέρα»

Τι γίνεται με τον Μουσλέρα που απασχόλησε τις προηγούμενες μέρες τον Παναθηναϊκό

«Έλαβα αυτές τις πληροφορίες, πως ο Μουσλέρα φεύγει στο τέλος της σεζόν από τη Γαλατά. Είπα, «Η διοίκηση του Ντάρσουν Οζμπέκ θα εκλεγεί ξανά στις εκλογές που θα διεξαχθούν στα τέλη Μαΐου και θα δώσει συμβόλαιο 1+1». Μου είπαν: «Ο πατέρας του τηλεφωνεί». Παναθηναϊκός…», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Τούρκος δημοσιογράφος, Γιακούπ Τσινάρ, πριν λίγες μέρες στο ρεπορτάζ του, συνδέοντας τον Φερνάντο Μουσλέρα με τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, φαίνεται πως δύσκολα θα φύγει από την Τουρκία ο έμπειρος Ουρουγουανός τερματοφύλακας, καθώς σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Γαλατάσαραϊ, Ερντέν Τιμούρ, οι δυο πλευρές έχουν πλαίσιο συμφωνίας για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» για Χεζόνια: «Η περίπτωση του Παναθηναϊκού είναι πιο πιθανή για εκείνον»

«Έχουμε συμφωνήσει σε μεγάλο βαθμό για το νέο συμβόλαιο με τον Μουσλέρα», είπε χαρακτηριστικά ο Τιμούρ μετά τη νίκη της «Τσιμ Μπομ» επί της Καρσίγιακα του Ανδρέα Γιαννιώτη, ο οποίος έπιασε πέναλτι στο ματς.

Ο 37χρονος κίπερ έχει την τρέχουσα σεζόν 43 εμφανίσεις με 17 clean sheets. Ο διεθνής με τη Σελέστε τερματοφύλακας έχει 133 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ με τoυς Τούρκους έχει παίξει 498 φορές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ