Ο Ρότζερς θέλει τον Κοτάρσκι στη θέση του Χαρτ στη Σέλτικ (pic)

Ο Ρότζερς θέλει τον Κοτάρσκι στη θέση του Χαρτ στη Σέλτικ (pic)

Σύμφωνα με ΜΜΕ από την Σκωτία ο Ντομινίκ Κοτάρσκι είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Μπρένταν Ρότζερς για αντικαταστάτης του Τζο Χαρτ που αποχωρεί το καλοκαίρι από τη Σέλτικ.

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι πραγματοποιεί ακόμη μία πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και αυτό μόνο απαρατήρητο δεν περνάει. Πέρα από την κλήση του για πρώτη φορά στην Εθνική ανδρών της Κροατίας, ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου έχει μπει στα ραντάρ αρκετών ομάδων του εξωτερικού.

Μία από αυτές, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Σκωτίας, είναι η Σέλτικ που αναζητά τον αντικαταστάτη του Τζο Χαρτ ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα το καλοκαίρι. Ο Μπρένταν Ρότζερς φέρεται να έχει πολύ ψηλά στη λίστα του τον Κοτάρσκι και δεν αποκλείεται να υπάρξει κίνηση από τη Σέλτικ για τη μεταγραφή του.

Διαβάστε επίσης: Πογέτ: «Είμαστε κοντά στον στόχο μας – Το πιο επικίνδυνο είναι να πιστέψουμε ότι είναι κάτι εύκολο»

«Επιβεβαιώθηκε ότι ο Τζο Χαρτ θα φύγει από την Σέλτικ στο τέλος της σεζόν με μια νέα ομάδα προσλήψεων να μας βρει το νέο Νο 1», αναφέρει η «Everything Celtic» και συνεχίζει:

«Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι είναι και ένας φανταστικός σουτ-στόπερ αλλά και ξεχωρίζει με την μπάλα στα πόδια του. Ο Μπρένταν Ρότζερς αγαπά έναν τερματοφύλακα που μπορεί να μοιράσει την μπάλα και το Νο 1 του ΠΑΟΚ το έχει στο ντουλάπι του με 15 clean sheets αυτή την σεζόν, ενώ έχει ιδιαίτερη έφεση στο παιχνίδι με την μπάλα στα πόδια», αναφέρει μεταξύ άλλων η σκωτσέζικη σελίδα για τον Κοτάρσκι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ