Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι λένε οι Γάλλοι

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι λένε οι Γάλλοι

Τι αναφέρουν στη Γαλλία για τον Φώτη Ιωαννίδη και ποια η στάση του Παναθηναϊκού

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Φώτη Ιωαννίδη με τον Παναθηναϊκό και η σεζόν καριέρας που πραγματοποιεί με τα 20 γκολ και τις 7 ασίστ, είναι λογικό να προκαλούν έντονη έλξη από ευρωπαϊκούς συλλόγους για τον παίκτη, καθώς διαθέτει όλο το απαιτούμενο πακέτο.

Το προηγούμενο διάστημα έπαιξε δυνατά το όνομά του στη Γερμανία, έχει ακουστεί επίσης και στην Ιταλία, αλλά στο κόλπο υπάρχουν και γαλλικά κλαμπ.

Διαβάστε επίσης: Εφές: Ξανά στα χρόνια του… Αταμάν

Δημοσίευμα του «jeunesfooteux.com» βάζει στο τραπέζι τα ονόματα τόσο της Ρεν, όσο και της Λανς. Την ομάδα της Βρετάνης, άλλωστε, την αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός στους ομίλους του Europa League, με τον Ιωαννίδη να σκοράρει και στα δύο ματς εναντίον της.

O τεχνικός της Ρεν, Ζουλιέν Στέφαν θα ήθελε κάτι καλύτερο για την επίθεσή της ομάδας του, «έναν παίκτη που ταιριάζει απόλυτα με τον Φώτη Ιωαννίδη, που είναι ποδοσφαιριστής με μεγάλο ρεπερτόριο, που δεν σταματάει να προσπαθεί. Ποιος άλλος σύλλογος της Ligue 1 θα μπορούσε να ενδιαφέρεται για τον Έλληνα; Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και το προφίλ του Ιωαννίδη, θα μπορούμε να πούμε ότι η Λανς θα ήταν ένας από τους ενδιαφερόμενους συλλόγους», σημειώνεται, εξηγώντας ότι ο Γουαχί, που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι έναντι 30 εκατ. ευρώ από τη Μονπελιέ για να αντικαταστήσει τον Οπέντα, δεν πείθει για την ώρα.

«Με συμβόλαιο μέχρι το 2027 με τον Παναθηναϊκό, ο υψηλόσωμος 27χρονος Έλληνας επιθετικός κοστολογείται μεταξύ 15 και 20 εκατ. ευρώ από τον σύλλογό του. Σημειώστε ότι στο παιχνίδι βρίσκονται επίσης γερμανικής και ιταλικές ομάδες», κλείνει το δημοσίευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ