Αποκλειστικό: Στην Ελλάδα ο Μολέδο!

Αποκλειστικό: Στην Ελλάδα ο Μολέδο!

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Ροντρίγκο Μολέδο σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr. Αναμένονται επαφές και εξελίξεις.

Από to10.gr είχατε διαβάσει για την αναμενόμενη άφιξη του Ροντρίγκο Μολέντο στην Ελλάδα στις 15 Ιουνίου. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, λοιπόν, το πρότερο ρεπορτάζ για τον Βραζιλιάνο αμυντικό επιβεβαιώνεται στο ακέραιο, καθώς to10.gr είναι θέση να γνωρίζει ότι εδώ και λίγη ώρα ο Μολέδο βρίσκεται στη χώρα μας.

Οι πληροφορίες είναι ακριβείς και αναφέρουν ότι λίγο μετά τις 10:00 το βράδυ της Πέμπτης ο 31χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός «πάτησε» αθηναϊκή γη και από σήμερα ξεκινάει με κάθε επισημότητα η περίοδος της ξεκούρασής του. Αλλά και μία περίοδος κατά την οποία αναμένεται να έχει μια σειρά από σημαντικές συναντήσεις, που είναι πολύ πιθανό να καθορίσουν το μέλλον του, την επόμενη ημέρα της καριέρας του.

Στον Ολυμπιακό δεν έχουν κρύψει ότι η περίπτωση του Μολέδο δεν τους αφήνει αδιάφορους. Και παρά την πρόσφατη διάψευση, δεν αποκλείεται να γίνει μία νέα προσπάθεια για να γεφυρωθεί το χάσμα με την Ιντερνασιονάλ. Αλλωστε δεν είναι μυστικό ότι ο ποδοσφαιριστής δεν έχει κανένα πρόβλημα να φορέσει τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού. Το αντίθετο…

Αυτά, όμως, θα φανούν (ή όχι) στην πράξη τις επόμενες ημέρες. Αυτή τη στιγμή, ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Μολέδο βρίσκεται στην Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ