Στη Γερμανία άνθρωποι του ΟΦΗ για τη συνεργασία με τη Ντόρτμουντ

Στη Γερμανία άνθρωποι του ΟΦΗ για τη συνεργασία με τη Ντόρτμουντ

Νέο βήμα για τη συνεργασία ΟΦΗ και Ντόρτμουντ.

Προχωράει η συνεργασία της ΠΑΕ ΟΦΗ με τη Ντόρτμουντ. Θυμίζουμε ότι πριν από μερικές εβδομάδες, στην Κρήτη είχαν βρεθεί άνθρωποι της Γερμανικής ομάδας όπου ενημερώθηκαν για από τους κρητικούς για τα τεκταινόμενα στους ασπρόμαυρους.

Πλέον άνθρωποι των ασπρόμαυρων θα βρεθούν στο Ντόρμοιυντ για να προχωρήσει αυτή η συνεργασία περαιτέρω.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

Στην Γερμανία θα μεταβεί τις επόμενες μέρες εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ο Κώστας Ρεπανάκης, προκειμένου να έχει νέες συζητήσεις με τους ανθρώπους της Ντόρτμουντ, για ενδεχόμενη συνεργασία με τον ΟΦΗ.

Η Γερμανική ομάδα, απεσταλμένοι της οποίας βρέθηκαν στην Κρήτη και είδαν από κοντά τις εγκαταστάσεις του ΟΦΗ, απάντησαν στον ΟΦΗ, τους ενδιαφέρει μια συνεργασία με την ομάδα μας και το πλαίσιο αυτής, θα συζητηθεί σε νέα συνάντηση, που θα καθοριστεί στο Ντόρτμουντ.

Είναι πολύ πιθανό τον Κώστα Ρεπανάκη, να ακολουθήσει και ένα ακόμη μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στις συζητήσεις αυτές, που μόνο οφέλη μπορούν να φέρουν, στην ομάδα μας.

Ο Κώστας Ρεπανάκης, που έχει αναλάβει όλη αυτήν την πρωτοβουλία, θα έχει την πλήρη εξουσιοδότηση, εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στις συζητήσεις και στην επικοινωνία που έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται με θετικές ενδείξεις, με την Γερμανική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ