Τα δεδομένα για τον Λουντ και Παναθηναϊκό

Τα δεδομένα για τον Λουντ και Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός, θέλει να κρατήσει στις τάξεις του τον Ρόμπιν Λουντ και ετοιμάζει πολύ καλή πρόταση για να αποσπάσει θετική απάντηση από τον Φινλανδό.

Όπως είχαμε αναφέρει και παλιότερα, λόγω του ειδικού καθεστώτος στο οποίο έχει περιέλθει ο Παναθηναϊκός αναφορικά με το είδος των μεταγραφών που μπορεί να κάνει ενόψει της νέας χρονιάς, η παραμονή των Κάτσε, Μυστακίδη και Λουντ θα ήταν κλειδιά για να παρουσιαστεί το τριφύλλι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό στην ερχόμενη Superleague.

Μετά τη διαφαινόμενη λοιπόν παραμονή των Κάτσε και Μυστακίδη (δανεικοί από τον ΠΑΟΚ), το βάρος από τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού έχει πέσει στον Ρόμπιν Λουντ. Τόσο ο Γιώργος Δώνης, όσο και ο Νίκος Νταμπίζας έχουν πολύ καλή γνώμη για τις ικανότητες του Φινλανδού μέσου και τη διάθεσή του να προσφέρει.

Οι πράσινοι λοιπόν προσανατολίζονται στο να καταθέσουν στην πλευρά του παίκτη μια προσφορά που θα αγγίξει και ίσως υπερβεί τις 400.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους, πρόταση πολύ καλή για τα δεδομένα στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού. Στα υπέρ της κατάστασης είναι και η στάση του παίκτη ο οποίος είναι ικανοποιημένος με τη ζωή στην Ελλάδα και κάθε άλλο παρά αρνητικός είναι στο να παραμείνει, εφόσον ικανοποιηθούν τα «θέλω» του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ