Παναθηναϊκός: Ισόπαλο το φιλικό με την δεύτερη ομάδα, ατομικό για Γεντβάι και Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: Ισόπαλο το φιλικό με την δεύτερη ομάδα, ατομικό για Γεντβάι και Σένκεφελντ

Ο Παναθηναϊκός έδωσε φιλικό στο Κορωπί με την δεύτερη ομάδα στο οποίο ήρθε ισόπαλος 1-1 - Συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα οι Γεντβάι και Σένκεφελντ

Φιλικό με την δεύτερη ομάδα έχει το «μενού» στην σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να έρχονται ισόπαλοι 1-1 με τους μικρούς του «τριφυλλιού». Το παιχνίδι διήρκεσε δύο 35λεπτα.

Η πρώτη ομάδα ήταν εκείνη που προηγήθηκε με σουτ του Γερεμέγεφ στο 54ο λεπτό, με τον Παναθηναϊκό Β’ να ισοφαρίζει με το γκολ που σημείωσε ο Βαλεντίν Μαντσίνι έξι λεπτά αργότερα.

Διαβάστε επίσης: Πώς δεν φτάνει πια στον Ολυμπιακό το 3Χ3 για το πλεονέκτημα έδρας στη Euroleague

Οι ενδεκάδες του αγώνα:

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Χουάνκαρ, Αράο (35΄ Κώτσιρας), Ούγκο, Βαγιαννίδης, Ρούμπεν (35΄ Μπερνάρ), Βιλένα, Τζούριτσιτς, Λημνιός (35΄Αϊτόρ), Μαντσίνι (35΄ Παλάσιος), Γερεμέγεφ

Παναθηναϊκός Β’: Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης (54΄ Λάμψιας), Μαρτίνης, Σιδεράς, Προδρομίτης, Καραμπάς, Αθανασακόπουλος, Β. Μαντσίνι, Κυριόπουλος (60΄ Χατζηιωάννου) , Φουρτάδο, Νταμπίζας (54΄ Λιούμης)

Από εκεί και πέρα στο μέτωπο των τραυματιών, οι Σένκεφελντ και Γεντβάι, που έβγαλαν χθες μέρος της προπόνησης, σήμερα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Φυσικά, από την σημερινή προπόνηση απουσίασαν οι εννέα διεθνείς του «τριφυλλιού», Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Λοντίγκιν, Ακαϊντίν, Ζέκα, Μλαντένοβιτς, Μπακασέτας και Ιωαννίδης.

Οι παίκτες πήραν ρεπό για την Κυριακή και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Δευτέρα (25/03) το απόγευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ