«Σοκ» στον Παναιτωλικό: Ο Ζοάο Πέδρο υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου

«Σοκ» στον Παναιτωλικό: Ο Ζοάο Πέδρο υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου

Άσχημα νέα για τον Παναιτωλικό αφού ο Ζοάο Πέδρο τραυματίστηκε στην χθεσινή προπόνηση και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι υπέστη μερική ρήξη έσω μηνίσκου.

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Παναιτωλικού, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, θα στερηθεί των υπηρεσιών ενός σημαντικού ποδοσφαιριστή του στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν.

Σχεδόν μια εβδομάδα πριν την επανέναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας του Αγρινίου για τα play-outs της Stoiximan Super League, ο Ζοάο Πέδρο υπέστη μερική ρήξη έσω μηνίσκου.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασμα Αμπρίνες με τη διαιτησία στο ΟΑΚΑ: «Όλα άλλαξαν μετά την τεχνική ποινή στον Αταμάν»

Η κατάσταση του επιθετικού των «καναρινιών» θα εκτιμηθεί μέσα στο επόμενο, με τον 27χρονο άσο να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει κάποιο από τα ματς των τελευταίων αγωνιστικών, όπου η ομάδα του Γιάννη Πετράκη θα παλέψει για την σωτηρία της.

Δεδομένα ο Ζοάο Πέδρο, δεν θα βρίσκεται στα προσεχή ματς του Παναιτωλικού, με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και με τον Βόλο στο Αγρίνιο.

Θυμίζουμε ότι τη φετινή σεζόν ο Πέδρο έχει αγωνιστεί σε 32 ματς συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκοντας πέντε φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ