Συγκλονίζει ο Εκόνγκ: «Πονούσα διαρκώς, επιβίωνα στον αγώνα χάρη στα παυσίπονα»

Συγκλονίζει ο Εκόνγκ: «Πονούσα διαρκώς, επιβίωνα στον αγώνα χάρη στα παυσίπονα»

Σε λεπτομέρειες σχετικά με τον τραυματισμό που αποκόμισε κατά την διάρκεια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής προχώρησε ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Ουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ.

Μπορεί η παρουσία του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής να ήταν εξαιρετική φτάνοντας με την Εθνική ομάδας της Νιγηρίας μια… ανάσα από το τρόπαιο, ωστόσο αυτή η περιπέτεια είχε ως αποτέλεσμα να μείνει στα «πιτς» για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο λόγος για τον μεγάλο άτυχο της φετινής χρονιάς του ΠΑΟΚ, Ουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ με τον Νιγηριανό κεντρικό αμυντικό να παραχωρεί συνέντευξη και να προχωρά σε λεπτομέρειες σχετικά με τον τραυματισμό που αποκόμισε κατά την διάρκεια του τουρνουά.

Διαβάστε επίσης: Ο «Γολγοθάς» του Ολυμπιακού: Η ΑΕΚ, η Φενέρ και τα 4 ματς σε 11 μέρες «φωτιά»!

«Υπέφερα από τις μυϊκές ενοχλήσεις που αντιμετώπιζα, τις οποίες αισθάνθηκα κατά τη διάρκεια της παρουσίας μου στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και πιστεύω ότι η κατάστασή μου επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού, στη δεύτερη φάση των ομίλων.

Μπόρεσα να συνεχίσω να παίζω και όταν έκανα άλλη μια μαγνητική τομογραφία μετά το πρωτάθλημα, ανακαλύψαμε ότι πράγματι είχα πρόβλημα», τόνισε χαρακτηριστικά στο «CNN World Sports», για να προσθέσει με νόημα:

«Μετά το δεύτερο παιχνίδι δεν μπόρεσα να προπονηθώ κανονικά, αφού πονούσα διαρκώς. Απλώς προσπαθούσα να μειώσω το πρήξιμο με πάγο.

Έκανα προπόνηση για 30 λεπτά την ημέρα πριν από κάθε παιχνίδι και μετά επιβίωνα στον αγώνα χάρη στα παυσίπονα που έπαιρνα σε συνδυασμό με τη θέληση να αγωνιστώ.

Ομως, την επόμενη μέρα από κάθε παιχνίδι έβλεπα πως δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ