«Έτσι δίνει τον Ιωαννίδη στην Σπόρτινγκ ο Παναθηναϊκός»

«Έτσι δίνει τον Ιωαννίδη στην Σπόρτινγκ ο Παναθηναϊκός»

Πορτογαλικό δημοσίευμα αποκαλύπτει ποιες είναι οι οικονομικές απαιτήσεις του Παναθηναϊκού προκειμένου να παραχωρήσει στην Σπόρτιγκ Λισαβόνας τον Φώτη Ιωαννίδη

Για ακόμα μία μέρα τα πορτογαλικά μέσα κρατούν στην επικαιρότητα το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη, τονίζοντας ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι έτοιμη να μπει σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό για την αγορά του Έλληνα επιθετικού.

Μάλιστα, οι Πορτογάλοι πηγαίνουν την υπόθεση ένα βήμα παρακάτω, αποκαλύπτοντας τις οικονομικές απαιτήσεις του «τριφυλλιού» προκειμένου να συμφωνήσουν στην παραχώρηση του 24χρονου άσου.

Διαβάστε επίσης: Το μήνυμα της Φενέρ και η ανατροπή δεδομένων ενόψει Ολυμπιακού

Συγκεκριμένα, το Mais Futebol γράφει ότι οι «πράσινοι» αξιώνουν 15 εκατομμύρια ευρώ για να επιτρέψουν στον Ιωαννίδη να αποχωρήσει, συν άλλα πέντε με τη μορφή μπόνους.

Επιπλέον, οι Πορτογάλοι ισχυρίζονται ότι για τον φετινό πρώτο σκόρερ του «τριφυλλιού» ενδιαφέρονται επίσης Αταλάντα και Σεβίλλη, επιβεβαιώνοντας, κατά μία έννοια, και τις δηλώσεις του Άνταμ Τσέριν.

Ο 24χρονος φορ έχει τραβήξει τα βλέμματα με τις εμφανίσεις του αυτή τη σεζόν, κατά την οποία έχει μετρήσει 20 γκολ και επτά ασίστ σε 36 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ