Ο ΠΑΟΚ ξεκινά διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα για τον Μεϊτέ

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα για τον Μεϊτέ

Τι αναφέρουν στη Πορτογαλία για την πρόθεση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να διατηρήσουν στο δυναμικό τους τον Σουαλιό Μεϊτέ.

Την προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, ώστε να κρατήσουν τον Σουαλιό Μεϊτέ στην Τούμπα αποκαλύπτει σημερινό δημοσίευμα της «Record».

Ο Γάλλος μέσος ο οποίος βρίσκεται στον Δικέφαλο του Βορρά με την μορφή του δανεισμού ως το τέλος της σεζόν από την Μπενφίκα έχει καταφέρει να κερδίσει με τις εμφανίσεις του την εμπιστοσύνη των «ασπρόμαυρων», οι οποίοι πλέον επιθυμούν να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους και την νεά αγωνιστική περιόδο.

Διαβάστε επίσης: O Έβανς, ο Ντόρσει, ο Λάρκιν και η αγορά στα τέλη του Μάρτη

Ο Μεϊτέ έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Λισαβόνας μέχρι το 2026 και για να παραμείνει κάτοικος Τούμπας θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να τα βρει με τους Πορτογάλους.

Μάλιστα με σημερινό δημοσιεύμα της η «Record» αποκαλύπτει πως μέσα στο επόμενο διάστημα άνθρωποι του ΠΑΟΚ αναμένεται να μεταβούν στην πορτογαλική πρωτεύουσα, προκειμένου να μιλήσουν κατ’ ίδιαν με την διοίκηση της Μπενφίκα.

«Ο ΠΑΟΚ έρχεται στη Λισσαβόνα για τον Μεϊτέ. Οι Έλληνες προσπαθούν για να κρατήσουν τον μέσο. Ο ΠΑΟΚ θα στείλει εκπροσώπους του στη Λισσαβόνα μέσα στις επόμενες ημέρες, για να διαπραγματευτεί τη μόνιμη μεταγραφή του Σουαλιό Μέϊτέ», σημειώνει χαρακτηριστικά ο συντάκτης του κειμένου και προσθέτοντας πως «ο ελληνικός σύλλογος ελπίζει να πάρει τον παίκτη με λιγότερα», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσιεύμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ