Κηφισιά: Επιστροφή Σναϊντερλάν για τον «τελικό» με τον Βόλο

Κηφισιά: Επιστροφή Σναϊντερλάν για τον «τελικό» με τον Βόλο

Ο Μόργκαν Σναϊντερλάν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και βρίσκεται στην αποστολή της Κηφισιάς για το καθοριστικό ματς με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Η Κηφισιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την μεγάλη αναμέτρηση με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό για τη 2η αγωνιστική των Play Outs της Stoiximan Superleague με τον Κώστα Μπράτσο να μετράει μια πολύ σημαντική επιστροφή.

O Μόργκαν Σναϊντερλάν έχει να αγωνιστεί από την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς στην Καισαριανή, στις 11 Φεβρουαρίου, όταν είχε επιστρέψει μετά από βαριά θλάση που τον κράτησε εκτός για ένα τρίμηνο.

Διαβάστε επίσης: Στο μυαλό του «σκακιστή»: Ο Μιλουτίνοφ, ο Ράιτ και ο νέος ρόλος

Από εκεί και πέρα εκτός παραμένει ο αρχηγός της ομάδας των Βορείων Προαστίων, Αντώνης Παπασάββας, ο οποίος επίσης έχει επιστρέψει σε κανονικό πρόγραμμα μετά από δυο μήνες, ύστερα από θλάση που τον ταλαιπώρησε, όμως κρίθηκε λιγότερο έτοιμος για ένα ματς τόσο υψηλών απαιτήσεων σε σχέση με τους υπόλοιπους μέσους της ομάδας.

Τέλος, στην αποστολή δεν βρίσκονται ο γνωστός απόντας Αλμπέρτο Μποτία και ο Σωτήρης Νίνης για λόγους τακτικής.

Η αποστολή της Κηφισιάς: Γιάννης Νικοπολίδης, Θοδωρής Αντωνόπουλος, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Νίκος Βαφέας, Αλέξανδρος Παρράς, Μάρκο Γκόμπελιτς, Ιβάν Μιλίτσεβιτς, Βασίλης Σπίνος, Λούκα Τσάπαν, Αντρέ Τεϊσέιρα, Ντάριο Τσανάτζια, Πάνος Πρίτσας, Μοργκάν Σναϊντερλάν, Φακούντο Σολόα, Ντούσαν Γιόβαντσιτς, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Ανδρέας Τεττέι, Τζόναθαν Μενέντες, Ματέους Σάντος, Βίκτωρ Κλωναρίδης, Τιεβί Μπιφουμά

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ