Πετράκης: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΠΑΣ για την αναγνώριση, αυτός ο βαθμός είναι σαν νίκη»

Πετράκης: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΠΑΣ για την αναγνώριση, αυτός ο βαθμός είναι σαν νίκη»

Ικανοποιημένος από την ισοπαλία στα Γιάννενα με αντίπαλο τον ΠΑΣ έμεινε ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να παραμείνει προσεκτική

Ο Παναιτωλικός πήρε «χρυσό» βαθμό στους Ζωσιμάδες με την ισοπαλία που απέσπασε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1), και με αυτό τον τρόπο οι Αγρινιώτες παρέμειναν 2 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο τεχνικός των «καναρινιών», Γιάννης Πετράκης, μετά την λήξη του ματς έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τον βαθμό που πήραν, ενω ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ΠΑΣ για την υποδοχή που του επιφύλασσαν.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ένα πλάνο με μεγάλο ενδιαφέρον

«Για μας όπως ήταν τα δεδομένα, το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό, ο βαθμός αυτός είναι σαν να είναι νίκη. Ένα αμφίρροπο παιχνίδι και ο ΠΑΣ και εμείς είχαμε ευκαιρίες, το αποτέλεσμα το χρειαζόμασταν για τη συνέχεια και η προσπάθειά μας, μ’ αφήνει ικανοποιημένο. Ευχαριστώ τους ανθρώπους εδώ, για την αναγνώριση της προσπάθειας που κάναμε μαζί, εύχομαι ο ΠΑΣ στα υπόλοιπα παιχνίδια να βρει τον δρόμο του και να μείνει στην κατηγορία».

Έπειτα, ο τεχνικός των «καναρινιών», πρόσθεσε: «Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων των play-out, όλα είναι πιθανά να συμβούν σε οποιοδήποτε παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Παρά το ότι ο ΠΑΣ έμεινε πίσω και σήμερα και στο προηγούμενο παιχνίδι, μπορούσε να κερδίσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ