«Στον Ολυμπιακό μαζί με Γκερέρο ο Κουεγιάρ»

«Στον Ολυμπιακό μαζί με Γκερέρο ο Κουεγιάρ»

Πολύ κοντά στην απόκτηση του τερματοφύλακα της Λεγκανές, Ιβάν Κουεγιάρ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσίευμα της Μarca.

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται στην αγορά για έναν έμπειρο τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει ιδανικά τους νεαρούς Γιαννιώτη και Χουτεσιώτη, με τον γκολκίπερ της Λεγκανές, Ιβάν Κουεγιάρ να είναι ο εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς.

Σύμφωνα με την Marca, ο τερματοφύλακς της ισπανικής ομάδας βρίσκεται κοντά στους ερυθρόλευκους, κι όπως όλα δείχνουν θα είναι ξανά συμπαίκτης με τον Γκερέρο, με τους Πειραιώτες να πιέζουν έντονα για να τον κάνουν δικό τους.

«Γκερέρο και Κουεγιάρ ανήκουν στην ίδια εταιρεία μάνατζερ, αλλά μπορεί να βρεθούν και στην ίδια ομάδα την επόμενη σεζόν: Στον Ολυμπιακό», σημειώνεται χαρακτηριστικά στο ισπανικό δημοσίευμα. Επίσης η Marca αναφέρεται στις κακές σχέσεις που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα στον μάνατζερ του Γκερέρο και τη Λεγκανές, καθώς ο επιθετικός του Ολυμπιακού φέρεται να είχε συμφωνήσει να ανανεώσει αρχικά το συμβόλαιο του με την ισπανική ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο προπονητής της Λεγκανές, Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο βρίσκεται σε αναζήτηση γκολκίπερ, καθώς θεωρεί δεδομένη την αποχώρηση του Κουεγιάρ από την ομάδα, ενώ στο δημοσίευμα τονίζεται πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται προσπαθεί να ρίξει την τιμή του Κοεγιάρ, όμως βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 34χρονου τερματοφύλακα.

Ο Κουεγιάρ είναι προϊόν της Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ έχει περάσει κι από Εϊμπάρ και Σπόρτινγκ Χιχόν. Το καλοκαίρι αποκτήθηκε από τη Λεγκανές ως ελεύθερος και είχε μια γεμάτη σεζόν στη La Liga με 35 συμμετοχές και 143 συνολικά στην καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ