Ντέμης για το ντέρμπι: «Ήταν καλύτερος ο Ολυμπιακός»

Ντέμης για το ντέρμπι: «Ήταν καλύτερος ο Ολυμπιακός»

Το σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και την εικόνα των δύο ομάδων.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε στη NOVA το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και παραδέχθηκε πως οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι στο ματς και με πολλές μεγάλες ευκαιρίες.

Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης στάθηκε επίσης στη μεγάλη εμφάνιση του Γιώργου Αθανασιάδη ενώ εξέφασε την απόψή του και για τη μάχη του τίτλου.

Όσα ανέφερε ο Ντέμης: Ατζούν για Αλαφούζο: «Ήταν απελπισμένος, όταν άκουσε για Τερίμ μου είπε ‘αλήθεια μπορείς να τον πείσεις;’»

Για το ματς: «Η ΑΕΚ δεν είχε σε καλή μέρα διάφορους παίκτες ειδικά στα χαφ. Ο Ολυμπιακός είχε τους Έσε και Τσικίνιο. Η ΑΕΚ είχε σε καλή μέρα τον Αθανασιάδη. Η ΑΕΚ παίρνει λύσεις από τον πάγκο, με τον Μάνταλο και τον Ελίασον που πέρασαν και συνεργάστηκαν στο γκολ παίρνοντας και το ματς. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, έκανε τέσσερις μεγάλες φάσεις. Η ΑΕΚ περίμενα ότι θα θέλει λίγο χρόνο λόγω της διακοπής. Θα αρχίσει να αποκτά ρυθμό πιστεύω ξανά.

Στο γκολ της ΑΕΚ νομίζω πως ο Ρέτσος δεν θα έπρεπε να αποφύγει την κάρτα. Θα μπορούσε να αποβληθεί γιατί με ισοπαλία θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Τώρα ο Ολυμπιακός έμεινε πολύ πίσω. Δεν τελείωσε 100%. Αν κερδίσει ο Παναθηναϊκός την ΑΕΚ θα υπάρχουν ελπίδες. Πέρυσι κέρδισε ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ να έχει πολλές φάσεις. Τώρα έχασε, χωρίς η ΑΕΚ να έχει ευκαιρίες».

Για τον Αθανασιάδη: «Χάρηκα για τον Αθανασιάδη. Ο κάθε παίκτης πρέπει να έχει την ψυχική δύναμη για να μην επηρεάζεται. Δύσκολο να αλλάξεις τον κόσμο. Η μεγαλύτερη απόκρουσή του είναι στο τετ-α-τετ του Ελ Καμπί. Και του Μασούρα είναι, αλλά αν έπρεπε να διαλέξω μια είναι αυτή επειδή είναι και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Αθανασιάδης ξεχώρισε. Η ΑΕΚ ήταν εκτός ρυθμού. Θα πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή της την Τετάρτη. Αλλιώς δεν θα κερδίσει με την ίδια απόδοση τον Παναθηναϊκό. Σιμάνσκι και Γιόνσον δεν ήταν στην καλύτερή τους μέρα. Ο Έσε και ο Τσικίνιο όπως είπα τα πήγαν καλά για τον Ολυμπιακό. Για τον Μάνταλο αυτή η πάσα είναι εύκολη. Αυτή είναι η δουλειά του Μάνταλου. Το έχει κάνει πολλές φορές. Μπήκε και άλλαξε το ματς. Επίσης ο Μουκουντί τα πήγε πολύ καλά».

Για τις πιθανότητες της ΑΕΚ να κατακτήσει τον τίτλο: «Οι αλλαγές του Ολυμπιακού δεν πήγαν άσχημα. Ο Ολυμπιακός το έφερε εκεί που ήθελε το παιχνίδι, αλλά δεν πήρε αποτέλεσμα. Αν η ΑΕΚ κερδίσει την Τετάρτη οι πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλες. Σε αυτά τα δύο ματς που ακολουθούν αν η ΑΕΚ πάρει τέσσερις βαθμούς θα ενισχύσει τη θέση της ακόμα περισσότερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ