ΠΑΟΚ : Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ : Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ στις 22 του μηνός αναχωρεί για την Ολλανδία με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει το μυαλό του στις μεταγραφές, αλλά και στο ξεκαθάρισμα του ρόστερ.

Τελευταίες ανάσες για το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ, καθώς στις 20 όλοι θα περάσουν από εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και στις 22 του μηνός θα αναχωρήσουν για την Ολλανδία. Φέτος, για πρώτη φορά, στην αποστολή του Δικεφάλου θα βρίσκονται περισσότερους από 25-26 ποδοσφαιριστές, όσους δηλαδή επιθυμεί κάθε προπονητής για να δουλέψει με ηρεμία. Αυτός είναι ένας μεγάλος πονοκέφαλος για τον Ράζβαν Λουτσέσκου καθώς θα πρέπει σε σύντομα χρονικό διάστημα να αποφασίσει με ποιους θα πρέπει θα συνεχίσει (για τους περισσότερους, έχει αποφασίσει), αλλά και ποιοι ποδοσφαιριστές θα έρθουν με μεταγραφή.

Οι παίκτες που έχουν κληθεί από την ΠΑΕ για να συμμετέχουν στην προετοιμασία είναι αρκετοί. Στην θέση του τερματοφύλακα βρίσκονται οι: Πασχαλάκης, ο Ροντρίγκο Ρέι, Γλύκος και Σιαμπάνης. Στην άμυνα είναι οι: Λέο Μάτos, Φερνάντο Βαρέλα, Στέλιος Μαλεζάς, Χοσέ Ανχελ Κρέσπο, Μάρκο Μιχόγεβιτς, Εβγέν Χατσερίντι, Λεβέκ, Κίτσιου, Βιερίνια και Χατζηισαϊας.

Στο κέντρο θα συναντήσουμε μια πολυπληθής ομάδα ποδοσφαιριστών αποτελούμενη από τους: Ελ Καντουρί, Ζοσέ Μαουρίσιο, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Εβγέν Σάκχοφ, Τιμπό Μουλέν, Δημήτρπς Πέλκαε, Χοσέ Κάνιας, Χάρης Χαρίσης.

Τέλος στην επίθεση θα βρίσκονται οι: Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, Τζάλμα Κάμπος, Λημνιός, Κουλούρης, Λάμπρου, Αμρ Ουάρντα και Πέδρο Ενρίκε.

Απ’ αυτό το μεγάλο ρόστερ που θα ταξιδέψει θα υπάρξουν αποχωρήσεις και ίσως μια ή δύο πωλήσεις. Οι περισσότεροι θα δοθούν δανεικοί σε άλλες ομάδες για να πάρουν χρόνο είτε εντός είτε εκτός συνόρων. Παράλληλα, όπως έγινε και πέρσι θα παρακολουθούνται στενά από ανθρώπους της ομάδας προκειμένου να δουν την εξέλιξη που θα καταγράψουν.

Στον ΠΑΟΚ δεν θα έχουμε μόνο αποχωρήσεις, αλλά και αφίξεις. Οι Θεσσαλονικείς διαπραγματεύονται τις μεταγραφές των Βέρνμπλουμ, Κόντε, Πούκι, αλλά και Ζίφκοβιτς με την προϋπόθεση ότι από την ομάδα θα αποχωρήσει ο Ρέι. Ο Δικέφαλος θα κάνει 4-5 ποιοτικές μεταγραφές σε θέσεις κλειδιά που σύμφωνα με τον Ράζβαν Λουτσέσκου η ομάδα χρειάζεται περισσότερη ενίσχυση.

Τέλος, αυτή τη στιγμή, υπερισχύει η επιθυμία του Ρουμάνου τεχνικού για τη διατήρηση των περισσότερων παικτών με τους οποίους δούλεψε την περσινή σεζόν. Ο 48χρονος προπονητής από την πρώτη στιγμή ζήτησε να εργαστεί με τον ίδιο βασικό κορμό και αυτή η επιθυμία του γίνεται πραγματικότητα. Ο Λουτσέσκου ζήτησε να παραμείνουν στην ομάδα οι Πέλκας, Πασχαλάκης, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Μαουρίσιο, παίκτες οι οποίοι είχαν προτάσεις δελεαστικές από το εξωτερικό. Στον ΠΑΟΚ έκαναν πράξη τα λεγόμενα του προπονητή, απορρίπτοντας κάθε συζήτηση, αλλά και πρόταση για ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ