Πάρντο : «Μοναδικό συναίσθημα»

Πάρντο : «Μοναδικό συναίσθημα»

Ο Κολομβιανός εξτρέμ του Ολυμπιακού μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του για το πρώτο γκολ που πέτυχε με την εθνική ομάδα της χώρας του

Ο Κολομβιανός επιθετικός του Ολυμπιακού, Φελίπε Πάρντο πέτυχε το πρώτο του γκολ με την εθνική ομάδα της Κολομβίας, στο χθεσινό φιλικό των «καφετέρος» με την Κίνα. Η Κολομβία κέρδισε εύκολα με 4-0 και ο διεθνής εξτρέμ των Πειραιωτών ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης.

Τα μέσα ενημέρωσης στην Κολομβία έκαναν εκτενείς αναφορές στην εμφάνιση του «ερυθρόλευκου» άσου και ο ίδιος ο Πάρντο δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το γκολ που σημείωσε.

«Ήταν το πρώτο μου γκολ με τη φανέλα της εθνικής ομάδας και είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα» υποστήριξε ο διεθνής ακραίος επιθετικός του Ολυμπιακού και συνέχισε. «Ήταν ένα μοναδικό συναίσθημα. Τη στιγμή που είδα ότι η μπάλα πήγε στη δίχτυα αισθάνθηκα κάτι μοναδικό. Είναι μεγάλη υπόθεση για μένα η συμμετοχή μου στην εθνική ομάδα και πάντα θα προσπαθώ για το καλύτερο».

Η επιστροφή στην Ελλάδα

Ο Κολομβιανός άσος του Ολυμπιακού ξεκινά το ταξίδι της επιστροφής του στη χώρα μας και ο Πάρντο θα προσπαθήσει να είναι μεθαύριο στην Αθήνα, για να προλάβει την προπόνηση της Πέμπτης. Ακόμα κι έτσι όμως θεωρείται δύσκολο να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα πρωταθλήματος εναντίον του Λεβαδειακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ