Τα «γαλλικά» μεταξύ Κουτρουμπή – Διούδη και η παρέμβαση Ουζουνίδη

Τα «γαλλικά» μεταξύ Κουτρουμπή – Διούδη και η παρέμβαση Ουζουνίδη

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρενέβη και τελείωσε τον τσακωμό των Κουτρουμπή, Διούδη, τους έστειλε στα αποδυτήρια και σήμερα τους περιμένει για εξηγήσεις.

Η φτώχια φέρνει γκρίνια λέει ο θυμόσοφος λαός μας και στον Παναθηναϊκό το γνωρίζουν καλά αυτό. Στο «πράσινο» στρατόπεδο, λοιπόν, η συσσώρευση προβλημάτων, σε συνδυασμό με την πίεση για αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο, είναι λογικό να δημιουργούν εντάσεις και εκνευρισμό.

Μία τέτοια περίπτωση ήταν το έντονο περιστατικό που έλαβε χώρα στην προπόνηση της Τρίτης. Σύμφωνα με την «Πράσινη», λοιπόν, πάνω στην ένταση της προπόνησης οι Σωκράτης Διούδης και Γιώργος Κουτρουμπής ανέβασαν τους τόνους και αντάλλαξαν αρκετά… γαλλικά μεταξύ τους.

Μάλιστα, επειδή η ατμόσφαιρα ήταν πολύ τεταμένη και οι παίκτες έδειχναν τον εκνευρισμό τους, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έληξε με δραστικό τρόπο το ζήτημα. Αφού τους έκανε παρατηρήσεις τους έστειλε στα αποδυτήρια λέγοντάς τους «Πηγαίνετε μέσα να ηρεμήσετε και τα λέμε αύριο».

Φυσικά το θέμα θα λήξει οριστικά σήμερα, καθώς ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα μιλήσει και με τους δύο ποδοσφαιριστές, ζητώντας τους να είναι πιο ήρεμοι και να μην προκαλούν εντάσεις που προκαλούν ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα στο εσωτερικό της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ