Η μεγάλη διαφορά της ΑΕΚ σε σχέση με πέρσι

Η μεγάλη διαφορά της ΑΕΚ σε σχέση με πέρσι

Μόλις δύο φορές δεν κέρδισε πέρσι η ΑΕΚ σε ματς που προηγήθηκε, στις οκτώ έφτασε ήδη φέτος συνεχίζοντας να σκορπά βαθμούς σε ματς που φέρνει στα μέτρα της.

Στο γήπεδο που γνώρισε την πρώτη του ήττα σε ντέρμπι στην Ελλάδα, είδε ο Ματίας Αλμέιδα να σταματά το αήττητο 17 αγώνων που είχε η ΑΕΚ κόντρα στους μεγάλους της Super League. Και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο. Τον Σεπτέμβριο του 2022 ο Παναθηναϊκός γύρισε το 0-1 του Πινέδα από το πρώτο ημίχρονο χάρη σε δύο πέναλτι μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτή τη φορά η Ένωση προηγήθηκε νωρίς με τον Βίντα, αλλά και πάλι μέσα σε λίγα λεπτά στο πρώτο μέρος δέχθηκε την ανατροπή και δεν μπόρεσε να αντιδράσει στη συνέχεια.

Μόνο που πέρσι, εκείνο το ματς της Λεωφόρου ήταν η μία από τις δύο φορές που ο Δικέφαλος προηγήθηκε και δεν κατάφερε να κερδίσει. Η άλλη ήταν στην Τρίπολη όταν άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Άμραμπατ και λίγο αργότερα ο Αστέρας ισοφάρισε σε 1-1. Φέτος έχει φτάσει πλέον στα οκτώ ματς πρωταθλήματος που ενώ προηγήθηκε δεν κατάφερε στο τέλος να πάρει το τρίποντο. Και αυτή είναι μία πολύ μεγάλη διαφορά σε σχέση με πέρσι, η οποία κοστίζει πολύ στους «κιτρινόμαυρους».

Διαβάστε επίσης: Επίθεση Φασούλα σε Λιόλιο: «Ψαρεύει σε θολά νερά με μικροπολιτικές κινήσεις»

Η ΑΕΚ δείχνει μεγάλη αδυναμία στη διαχείριση των αγώνων όταν προηγείται και δεν είναι λίγες οι φορές που μόλις σκοράρει, δείχνει να… φεύγει από το γήπεδο. Πρόκειται για ένα πρόβλημα που εμφανίζεται από την αρχή της σεζόν και αδυνατεί να το αντιμετωπίσει. Κι αν μπορεί να πει κανείς ότι στα ντέρμπι είναι κάπως πιο εύκολο να συμβεί αυτό, το θέμα είναι ότι η Ένωση το κάνει κατά κόρον και απέναντι στους θεωρητικά μικρούς.

Από 2-0 έχασε τη νίκη στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, με παίκτη παραπάνω δέχθηκε την ισοφάριση στις Σέρρες, με την Κηφισιά δεν τελείωσε το ματς και το πλήρωσε στο τέλος, ακόμη και με τον βαθμολογικά αδιάφορο Άρη κατάφερε να ισοφαριστεί σε νεκρό χρόνο ουσιαστικά. Πρόκειται για βαθμούς που αν τους είχε τώρα, θα γινόταν άλλη κουβέντα για το πρωτάθλημα. Βέβαια με τα αν, δουλειά δεν γίνεται.

Τα οκτώ παιχνίδια στο οποία προηγήθηκε η ΑΕΚ και δεν κέρδισε:

17/9/23 AEK-Ολυμπιακός: 1-1

4/11/23 Κηφισιά-ΑΕΚ: 1-1

18/12/23 Παναιτωλικός-ΑΕΚ: 2-2

21/12/23 Πανσερραϊκός-ΑΕΚ: 2-2

14/1/24 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: 2-2

12/2/24 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: 1-1

3/3/24 ΑΕΚ-Αρης: 3-3

3/4/24 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: 2-1

*Υπάρχει και το 1-1 με τον Άρη στο Κύπελλο όπου η ΑΕΚ προηγήθηκε, ισοφαρίστηκε και έχασε την πρόκριση στα πέναλτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ