Σε απολογία από τη ΔΕΑΒ ο Παναθηναϊκός

Σε απολογία από τη ΔΕΑΒ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός κλήθηκε από την Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπιση της Βίας (ΔΕΑΒ) σε απολογία για «φερόμενη χρήση βίας από 100 φιλάθλους στο ντέρμπι με την ΑΕΚ».

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπιση της Βίας (ΔΕΑΒ) κάλεσε σε απολογία την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για «φερόμενη χρήση βίας από 100 φιλάθλους στο ντέρμπι με την ΑΕΚ».

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε, υπήρξε χρήση βίας από φίλους των «πράσινων», με 20 εξ αυτών να μπαίνουν στο γήπεδο χωρίς έλεγχο των εισιτηρίων τους.

Διαβάστε επίσης: Η «ευχή» του Μάικ Τζέιμς με αφορμή την κόντρα Ναν-Μπάλντγουιν (pic)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπιση της Βίας (ΔΕΑΒ) ανακοινώνει ότι: Καλείται σε ακρόαση η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την Τετάρτη 10/04/2024 και ώρα 11:00, σχετικά με φερόμενη χρήση βίας από εκατό(100) περίπου φιλάθλων της, εκ των οποίων οι είκοσι (20) εισήλθαν μαζικά, χωρίς έλεγχο εισιτηρίων, στη θύρα 13 της αθλητικής εγκατάστασης «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ» πριν από τον αγώνα ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ για τα playoffs του πρωταθλήματος της SUPERLEAGUE στις 3-4-2024. Κατ’ εφαρμογή της διάταξης της παρ.9 του άρθρου 41Γ του ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του ν. 5085/2024.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ