Φορτούνης : «Πολύ ψηλά στη λίστα του Γκιουνές ο Έλληνας μέσος»

Φορτούνης : «Πολύ ψηλά στη λίστα του Γκιουνές ο Έλληνας μέσος»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ τουρκικής ιστοσελίδας, οι «αετοί» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του διεθνούς μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού

Ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης είναι σε περίοπτη θέση της μεταγραφικής λίστας της Μπεσίκτας, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας, ajansbesiktas.com.

Στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο προπονητής των «αετών», Σενιόλ Γκιουνές έχει πολύ καλή άποψη για τον 25χρονο άσο των πρωταθλητών Ελλάδος.

«Ο μέσος του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης είναι ο παίκτης που αρέσει στον Γκιουνές. Αυτόν έχει ξεχωρίσει ο προπονητής της Μπεσίκτας κι έχει ενημερώσει τη διοίκηση του συλλόγου. Το θέμα που απασχολεί αυτή τη στιγμή την Μπεσίκτας είναι η ανανέωση συμβολαίου του Οζιακούπ.

Ο 25χρονος μέσος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και η Μπεσίκτας επιθυμεί την ανανέωση της συνεργασίας τους. Δεν έχει επιτευχθεί όμως συμφωνία κι έτσι ο Γκιουνές εξετάζει κι άλλες λύσεις, σε περίπτωση που ο Οζιακούπ αποχωρήσει. Πολύ ψηλά στη λίστα είναι ο Φορτούνης του Ολυμπιακού.

Ο πρόεδρος της ελληνικής ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης έχει πολύ καλές σχέσεις με τον πρόεδρο της Μπεσίκτας κι αυτό είναι σημαντικό. Στην Μπεσίκτας γνωρίζουν ότι για να πάρουν τον παίκτη από τον Ολυμπιακό θα πρέπει να δώσουν στους Έλληνες, τουλάχιστον 9 εκ. ευρώ», αναφέρεται στο δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας.

Οι Τούρκοι αναφέρονται στα όσα έχει πετύχει ο διεθνής μέσος τα χρόνια που βρίσκεται στον Ολυμπιακό, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Γκιουνές σχημάτισε καλή εικόνα για τον μέσο των «ερυθρόλευκων» στα παιχνίδια των δύο ομάδων για το Γιουρόπα Λιγκ, την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι «γείτονες» κάνουν λόγο για ενδιαφέρον τουρκικής ομάδας για τον Φορτούνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ