Μάντζιος: «Το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί – Άλλο παιχνίδι ο τελικός»

Μάντζιος: «Το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί – Άλλο παιχνίδι ο τελικός»

Ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του μετά το ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκό στην κάμερα της NOVA δήλωσε πως δεν τον ικανοποιεί το αποτέλεσμα, ενώ τόνισε πως ο τελικός του Κυπέλλου θα είναι άλλο ματς.

Ο Άρης ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 2-0 για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League με γκολ του Σπόραρ, αλλά και ένα αυτογκόλ από τον Μπράμπετς

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε μετά το παιχνίδι δήλωσε πως το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που ήθελε η ομάδα του, όμως ο τελικός θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ένα ματς που από τη μία σε γεμίζει με αυτό που είδες και από την άλλη σε αφήνει ανικανοποίητο με το αποτέλεσμα. Ήμασταν καλοί, ενεργητικοί, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών, εμείς κάναμε ένα λάθος, το εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος και βρήκε γκολ.
Αντίθετα, στις καλές μας στιγμές δεν ήρθε το γκολ για εμάς. Κρατάμε την προσπάθεια. Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο κάποιες στιγμές μπαίνει το γκολ, κάποιες όχι. Το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί. Άλλο παιχνίδι σήμερα, άλλο θα είναι ο τελικός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ