Ο Οζντόεφ έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα και τώρα όλοι μέσα – Η βαθμολογία των play-offs (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των play-offs της Superleague μετά το «διπλό» του Παναθηναϊκού στην Θεσσαλονίκη και τo 2-2 του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην OPAP Arena

O κακός χαμός στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League, μετά τα σημερινά αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής των play-offs, με τις τέσσερις πρώτες ομάδες να βρίσκονται σε απόσταση 4 βαθμών και να διεκδικούν τον τίτλο μέχρι τέλους.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» Κούγια από τη Λαμία: Μήνυση για στημένα πρωταθλήματα με 59 κατηγορούμενους- Την καταθέτει μέσα στην εβδομάδα ο Ολυμπιακός

Ο ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία (2-2) στην OPAP Arena, διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με 67 βαθμούς, έναν περισσότερο από την 2η ΑΕΚ που έχει 66. Στην 3η θέση ακολουθεί, ο Παναθηναϊκός, όποίος πήρε «χρυσό» τρίποντο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και έφτασε τους 65 βαθμούς, ενώ την πρώτη τετράδα κλείνει ο Ολυμπιακός, που «πέρασε» νωρίτερα από την Λαμία, έχοντας 63 βαθμούς.

Από εκεί και πέρα, στην πέμπτος είναι ο Άρης με 48 βαθμούς και 6η η Λαμία με 34, με αμφότερες τις ομάδες να μην διεκδικούν κάτι στην συνέχεια των play-offs.

Αναλυτικά η βαθμολογία της Super League μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής των play-offs:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από