Η Φενέρ δέχτηκε γκολ στα 50 δεύτερα και αποχώρησε από το Σούπερ Καπ (vids)

Η Φενέρ δέχτηκε γκολ στα 50 δεύτερα και αποχώρησε από το Σούπερ Καπ (vids)

Σε «φιάσκο» εξελίχθηκε το τουρκικό Σούπερ Καπ, με την Φενέρ να δέχεται γκολ στα 50 δευτερόλεπτα και να αποχωρεί από το γήπεδο, «χαρίζοντας» ουσιαστικά τον τίτλο στην Γαλατάσαραϊ

Το ‘πε και το κανε η Φενέρμπαχτσε, η οποία κατέβηκε να παίξει με την κ19 και στην συνέχεια αποχώρησε από το γήπεδο, 50 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του Süper Kupa κόντρα στη Γαλατασαράι.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa Conference League επέλεξε αυτόν τον τρόπο για να διαμαρτυρηθεί εναντίον της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, η οποία δεν ικανοποίησε το αίτημα αναβολής του αγώνα για να προετοιμαστεί για τον προημιτελικό κόντρα στους ερυθρολεύκους την προσεχή Πέμπτη (11/7), αλλά και το αίτημα ορισμού ξένου διαιτητή.

Διαβάστε επίσης: H βαθμολογία των play-offs μετά την νίκη του Ολυμπιακού στην Λαμία (pic)

Πριν από τον αγώνα, ο ιδιοκτήτης της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, παραχώρησε 40λεπτη συνέντευξη Τύπου στην οποία έκανε λόγο για διαφθορά και οργανωμένο σύστημα που λειτουργεί εις βάρος της ομάδας του.

Ύστερα από το ζέσταμα που έγινε κανονικά, οι δύο ομάδες παρατάχτηκαν στον αγωνιστικό χώρο, με την Γαλατασαράι να ανοίγει το σκορ στα 50 δευτερόλεπτα με τον Μάουρο Ικάρντι. Στην συνέχεια, με τη σέντρα, ένας άνθρωπος της Φενέρμπαχτσε έδωσε το σύνθημα για αποχώρηση της ομάδας από τον αγωνιστικό χώρο, με τους παίκτες να υπακούν και να πηγαίνουν στα αποδυτήρια.

Η αποχώρηση της Φενέρ από το γήπεδο:

Δείτε το γκολ του Μάουρο Ικάρντι, που τελικά έκρινε τον τίτλο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ