ΑΕΚ: Ανησυχία για Λιβάι, Άμραμπατ – Δεν παίζει ο Σιμάνσκι με Άρη

ΑΕΚ: Ανησυχία για Λιβάι, Άμραμπατ – Δεν παίζει ο Σιμάνσκι με Άρη

Τι συμβαίνει με Λιβάι, Άμραμπατ, Σιμάνσκι στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη με σκορ 2-2 με τον ΠΑΟΚ στην «Opap Arena» και απώλεσε στο 89′ το προβάδισμα που θα της έδινε το δικαίωμα να ανέβει ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας των play offs της Stoiximan Superleague.

Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν εγκαταλείπουν την «Ένωση», καθώς εκτός από τον τραυματία Τσίτσαν Στάνκοβιτς, οι Λιβάι Γκαρσία και Νόρντιν Άμραμπατ αποχώρησαν με ενοχλήσεις από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» Κούγια από τη Λαμία: Μήνυση για στημένα πρωταθλήματα με 59 κατηγορούμενους- Την καταθέτει μέσα στην εβδομάδα ο Ολυμπιακός

Ο Λιβάι ένιωσε ενοχλήσεις από το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, ενώ του τοποθετήθηκε πάγος στο πόδι. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός έγινε αλλαγή στο 72’ λόγω ενοχλήσεων.

Η κατάσταση των δύο παικτών θα εκτιμηθεί σήμερα, όπως και του Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και χθες (7/4) αποκλείστηκε από την τελική 20άδα.

Επίσης, κάρτες συμπλήρωσε στο ματς με τον ΠΑΟΚ ο Νταμιάν Σιμάνσκι, ο οποίος θα χάσει το επόμενο ματς με τον Άρη, καθώς στα play offs δεν γίνεται επιλογή αγώνα για την έκτιση της ποινής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ