Τους τσάκωσαν στα πράσα: Παρέα Καρυπίδης και «Γιαννάκης» στη Γλυφάδα – Παρέα και ο Άρης με την ΑΕΚ για Έλληνες διαιτητές στα μεταξύ τους (pic)

Τους τσάκωσαν στα πράσα: Παρέα Καρυπίδης και «Γιαννάκης» στη Γλυφάδα – Παρέα και ο Άρης με την ΑΕΚ για Έλληνες διαιτητές στα μεταξύ τους (pic)

Στη Γλυφάδα για καφέ ο Καρυπίδης μαζί με τον περίφημο «Γιαννάκη» πριν τα δύο ματς Άρης – ΑΕΚ.

Μια χαρούμενη και… αγαπημένη οικογένεια το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και η ΑΕΚ με τον Άρη σήμερα έσπευσαν από το πρωί μέχρι το βράδυ να μας το υπενθυμίσουν.

Από το κοινό τους «αίτημα» προς την ΚΕΔ να παίξουν με Ελληνες διαιτητές τα δύο διαδοχικά μεταξύ τους παιχνίδια που έρχονται στα play-offs, μέχρι το απογευματινό τους καφεδάκι στη χλιδή της Γλυφάδας.

Διαβάστε επίσης: Δεν θα πέφτει… καρφίτσα στο Καραϊσκάκη: Sold out το Ολυμπιακός – Φενερμπαχτσέ (pic)

Μια παρέα ο Θοδωρής Καρυπίδης με τον περίφημο «Γιαννάκη» Παπαδόπουλο και μαζί τους ο Παναγιώτης Διακοφώτης, που πάει με όλα σαν το… γνωστό αναψυκτικό.

Δείτε τη φωτογραφία:

Αν γίνονται αυτά; Μωρέ και αυτά και άλλα πολλά γίνονται, αλλά εδώ η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ δεν κατάφερε την άλλη φορά, λέει, να συνδέσει τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο με την ΑΕΚ, όταν το περίφημο «συνεργείο» έκανε πάνω-κάτω την Ελλάδα για τις εκλογές της Ομοσπονδίας. Σιγά μην ενοχληθεί τώρα από ένα απογευματινό καφεδάκι, λίγες ημέρες πριν από τα δύο συνεχόμενα Άρης – ΑΕΚ για τα playoffs της Super League. Ίσα ίσα προάγει και τον πολιτισμό.

Ξύπνησε ο Άρης το πρωί με την ανάγκη λέει να ζητήσει από την ΚΕΔ, τώρα πριν από τα ματς με την ΑΕΚ, να μην τον σφυρίξουν ξανά φέτος ξένοι διαιτητές. Θέλει μόνο Ελληνες. Και η ΑΕΚ έσπευσε να του κάνει το… χατίρι. Αν αυτό θα το χρησιμοποιήσει η ΚΕΔ ως «πρόβα τζενεράλε» για να μας πει αργότερα ότι ο Άρης θα παίζει με Ελληνες διαιτητές και στα υπόλοιπα ματς των playoffs; Θα το καταλάβουμε. Από τις… φωνές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ