Ολυμπιακός : Μένει ελεύθερος ο Καπίνο

Ολυμπιακός : Μένει ελεύθερος ο Καπίνο

Ο Στέφανος Καπίνο δεν πρόκειται να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους ερυθρόλευκους προκειμένου να μείνει ελεύθερος.

Ο Στέφανος Καπίνο πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες σεζόν στην καριέρα του στον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται από τη διοίκηση των ερυθρόλευκων και να παραχωρηθεί δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Στην αγγλική ομάδα αγωνίστηκε σε μόλις τέσσερα παιχνίδια και μόλις η σεζόν ολοκληρώθηκε επέστρεψε στους Πειραιώτες όπου και ανήκουν τα δικαιώματα του. Όμως ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Έλληνα γκολκίπερ κυρίως λόγω του χαρακτήρα του, κάτι που σημαίνει πως ο Καπίνο βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας για να αποχωρήσει από το Λιμάνι.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει λύσει ήδη τη συνεργασία του με τον Καπίνο, παρά το γεγονός πως ο Έλληνας τερματοφύλακας δεσμεύεται με ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο. Ο λόγος που οι δύο πλευρές συμφώνησαν για να μείνει ελεύθερος ο παίκτης όπως προείπαμε είναι ότι δεν υπολογίζεται από τη διοίκηση των ερυθρόλευκων, αλλά ούτε από το τεχνικό επιτελείο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ