Παναθηναϊκός: Έκλεισε τη Θύρα 13 για μία αγωνιστική η ΔΕΑΒ

Παναθηναϊκός: Έκλεισε τη Θύρα 13 για μία αγωνιστική η ΔΕΑΒ

Τιμωρία μίας αγωνιστικής για το πέταλο της Θύρας 13 από τη ΔΕΑΒ λόγω των όσων έγιναν στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Ποινή μίας αγωνιστικής επιβλήθηκε από τη ΔΕΑΒ στον Παναθηναϊκό για το πέταλο της Θύρας 13, για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η τιμωρία αφορά στην προσπάθεια περίπου 100 ατόμων να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, με τους 20 από αυτούς να τα καταφέρνουν τελικά.

Διαβάστε επίσης: Μεντιλίμπαρ: «Οπωσδήποτε νίκη – Η δυναμική μας έχει αλλάξει»

Η ποινή θα εφαρμοστεί άμεσα και έτσι στο προσεχές ματς με τη Λαμία το πέταλο της Θύρας 13 στη Λεωφόρο θα είναι κλειστό.

Όσα αναφέρει η απόφαση:

«Επέβαλε σε βάρος της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τη διοικητική κύρωση της προσωρινής απαγόρευσης χρήσης από θεατές της θύρας 13, του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», για μία (1) αγωνιστική σε οποιαδήποτε Εθνική διοργάνωση, επειδή κατά τον αγώνα ποδοσφαίρου για τα Play Off του πρωταθλήματος της Super League 2023-2024, μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Α.Ε.Κ., στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» στις 3-4-2024 και περί ώρα 20:10, ομάδα περίπου εκατό (100) φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ διέσπασαν με τη βία τον αστυνομικό φραγμό στη συμβολή των οδών Κόνιαρη – Αρματολών και Κλεφτών και επιχείρησαν να εισέλθουν στο γήπεδο, ειδικότερα δε στη θύρα 13. Τελικώς κατόρθωσαν να εισέλθουν σ’ αυτή μαζικά περίπου είκοσι (20) φίλαθλοι με τη χρήση βίας και χωρίς έλεγχο εισιτηρίων.

Το γεγονός αυτό προκύπτει από το υλικό του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας (κάμερες) του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», οι οποίες λειτουργούσαν κανονικά, καθώς και από την υποβλητική αναφορά της αρμόδιας Αστυνομικής Αρχής.
Εφαρμογή του άρθρου 6 του ν. 5085/2024».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ