ΠΑΟΚ : Επαφές Μίχελ με Λεβέκ και Μπρκιτς

ΠΑΟΚ : Επαφές Μίχελ με Λεβέκ και Μπρκιτς

Το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ του ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει από τους Λεβέκ και Μπρκιτς με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να προσανατολίζονται σε ένα κάλεσμα των εκπροσώπων τους για τις τελικές συζητήσεις.

Στην Τούμπα υπάρχει έντονος προβληματισμός από την παρουσία του Λεβέκ στην ομάδα. Ο Γάλλος αμυντικός μετά τον τραυματισμό που είχε στο ξεκίνημα της χρονιάς (σ.σ στο φιλικό με την Ανόρθωση) δεν έχει καταφέρει να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Αυτό τον έχει ρίξει ψυχολογικά με αποτέλεσμα η κάθε προσπάθεια που κάνει να του φαίνεται βουνό.

Στον ΠΑΟΚ στήριξαν τον 27χρονο ποδοσφαιριστή και με το παραπάνω, όμως η υπομονή τους δείχνει να έχει εξαντληθεί. Από τους υπεύθυνους της ομάδας έχει ειδοποιηθεί ότι αν και αυτή την εβδομάδα δεν καταφέρει να ξεπεράσεις τις οποίες ενοχλήσεις έχει τότε θα πρέπει να βρει ομάδα. Ο Λούμπος Μίχελ έχει ξεκινήσει επαφές με τον Λεβέκ προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιό του κοινή συναίνεση. Μάλιστα τις επόμενες ημέρες θα κληθεί στην Θεσσαλονίκη και ο εκπρόσωπος του για τις τελικές συζητήσεις.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΠΡΚΙΤΣ

Και επίσημα, έχουν ξεκινήσει συζητήσεις του ΠΑΟΚ με τον Ζέλικο Μπρκιτς, για την αποχώρησή του από την ομάδα. Αυτό που δεν έγινε το καλοκαίρι θέλουν να κάνουν τώρα στην Τούμπα καθώς βλέπουν πως ο Σέρβος τερματοφύλακας έχει «κάτσει» πάνω στο συμβόλαιο του και δε λέει να κουνηθεί. Ο Μπρκιτς έχει συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο» έως το καλοκαίρι του 2019 και η πρόθεση των επιτελών του ΠΑΟΚ είναι να βρεθεί λύση για να αποδεσμευτεί (το επόμενο διάστημα) από το club.

Ο τεχνικός διευθυντής βρίσκεται σε επαφές με τον 29χρονο πορτιέρο προκειμένου να βρεθεί μια «χρυσή» λύση που θα αφήνει ικανοποιημένες και τις δύο πλευρές. Όπως με τον Λεβέκ, έτσι και με τον Μπρικτς θα ζητηθεί από τον μάνατζέρ του να έρθει στην Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ