«Ο Πινέδα ζει το όνειρό του στην Ευρώπη με την ΑΕΚ του Αλμέιδα»

«Ο Πινέδα ζει το όνειρό του στην Ευρώπη με την ΑΕΚ του Αλμέιδα»

Δημοσίευμα στο Μεξικό αναφέρεται στο ενδεχόμενο επαναπατρισμού του Ορμπελίν Πινέδα και τονίζει ότι ο άσος της ΑΕΚ ζει το όνειρό του στην Ελλάδα υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα.

Ο Ορμπελίν Πινέδα δεν σταματά να απασχολεί τα ΜΜΕ στο Μεξικό, με τα δημοσιεύματα να τον συνδέουν συχνά πυκνά με διάφορες ομάδες της χώρας.

Σε ρεπορτάζ της ωστόσο η ιστοσελίδα «el10.com», καταγράφει τα δεδομένα γύρω από τον άσο της ΑΕΚ και τονίζει πως τα πηγαίνει εξαιρετικά στην Ευρώπη και δεν έχει βλέψεις για επαναπατρισμό.

Διαβάστε επίσης: Euroleague: Οι 5 πρώτες μεγάλες φήμες για τις μεταγραφές (vids)

«Ο Πινέδα ζει το όνειρό του στην Ευρώπη με την ΑΕΚ υπό τις διαταγές του Ματίας Αλμέιδα» ενώ στη συνέχεια υπενθυμίζουν τη μάχη που έδωσε ο βραχύσωμος άσος για να φύγει από την Κρουζ Αζούλ και να παίξει στην Γηραιά Ήπειρο.

«Είναι πολύ δύσκολο για τον Μεξικανό, Ορμπελίν Πινέδα να εγκαταλείψει τον μεγάλο επαγγελματικό του στόχο στην Ευρώπη για να επιστρέψει στο Μεξικό. Είναι ένας από τους πιο δραστήριους Μεξικανούς παίκτες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, καθώς έχει τρέχον συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Σύμφωνα με το Transfermarkt, η τρέχουσα αξία του είναι 6,5 εκατομμύρια ευρώ», συμπληρώνεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ