Άρης: Οι δοκιμές του Μάντζιου ενόψει της ΑΕΚ

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει αποφασίσει ακόμα για συγκεκριμένες θέσεις στο βασικό σχήμα στην κυριακάτικη (14/4) εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη για το κυριακάτικο 14/4) εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ ο Άκης Μάντζιος συνεχίζει τις δοκιμές του για την ενδεκάδα. Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται οτι δεν έχει αποφασίσει ακόμα για συγκεκριμένες θέσεις στο βασικό σχήμα.

Ερωτηματικό αποτελεί το αν ο Μπράμπετς ξεκινήσει στο κέντρο της άμυνας στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ή αν θα τον αντικαταστήσει ένας εκ των Ρόουζ ή Βέλεθ. Ακόμα οι Φεράρι και Μοντόγια είναι υποψήφιοι για το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Σε ότι αφορά το κέντρο, στην περίπτωση που μείνει στον πάγκο ο Γκαρθία, ο Βερστράτε θα είναι ο παρτενέρ του Ζουλ στα αμυντικά χαφ, ενώ μπροστά τους θα παίξει ο Νταρίντα.

Οι Παναγίδης και Σαμόρα διεκδικούν τη θέση του Σαβέιρο στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης, στο 4-2-3-1, δοκιμάστηκαν τόσο ο Μορόν όσο και ο Ανσαριφάρντ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από