Άρης: Ανεβάζει ρυθμούς ο Βέλεθ

Άρης: Ανεβάζει ρυθμούς ο Βέλεθ

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός αναμένεται να ενσωματωθεί σταδιακά στις προπονήσεις και είναι πιθανόν να επιστρέψει στην αποστολή στο κυριακάτικο (14/4) εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη επιστρέφουν σήμερα (9/4) στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Άκης Μάντζιος και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο (14/4) εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στον Φραν Βέλεθ.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς και η κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί σημαντικά, ενώ αναμένεται να ενσωματωθεί σταδιακά και στις προπονήσεις. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα είναι αρκετά πιθανόν να επιστρέψει στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Η εξήγηση της Φενέρ για την αποχώρησή της (pic)

Ακόμα, δεν αποκλείεται να θέσει υποψηφιότητα και για το βασικό σχήμα, αυτό, όμως, θα ξεκαθαρίσει από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, καθώς έχει χάσει αρκετές προπονήσεις.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο προπονητής του Άρη θα κάνει και άλλες αλλαγές στην ενδεκάδα, κάτι που θα ξεκαθαρίσει στις δοκιμές που θα κάνει τις επόμενες μέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ