Ενωμένος σαν μια «γροθιά» στα δύσκολα ο Άρης

Ενωμένος σαν μια «γροθιά» στα δύσκολα ο Άρης

Η διαχείριση της κατάστασης στην οποία βρέθηκε ο Μπράμπετς, μετά την άσχημη εμφάνιση του κόντρα στον Παναθηναϊκό, από τον οργανισμό Άρη ήταν αυτή που έπρεπε, καθώς η στήριξη στον Τσέχο κεντρικό αμυντικό ήταν μονόδρομος.

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς ήταν ο μοιραίος παίκτης του Άρη στο κυριακάτικο (7/4) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Τόσο για το λάθος που έκανε στη φάση που ο Σπόραρ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, όσο και για τη φάση του αυτογκόλ στις καθυστερήσεις.

Η αλήθεια είναι ότι ο Τσέχος στόπερ βρέθηκε σε πολύ άσχημη μέρα. Όπως είναι αλήθεια, όμως, επίσης, ότι τα τελευταία χρόνια ο Μπράμπετς μαζί με τον Φαμπιάνο, αποτελούν το καλύτερο κεντρικό αμυντικό δίδυμο του ελληνικού πρωταθλήματος. Για την ακρίβεια, ο Άρης την δεδομένη χρονική στιγμή έχει τέσσερις πολύ ικανούς ποδοσφαιριστές στο κέντρο της άμυνας.

Διαβάστε επίσης: Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι 3-3: Αδιανόητο παιχνίδι στο «Μπερναμπέου» και ανοιχτοί λογαριασμοί

Η αλήθεια είναι, επίσης, ότι ο Μπράμπετς τήρησε πολύ σωστή στάση το καλοκαίρι, όταν και ο Παναθηναϊκός κατέθεσε επίσημη πρόταση για να τον αποκτήσει. Δεν πίεσε την ΠΑΕ Άρης ο Τσέχος αμυντικός, δεν έθεσε τελεσίγραφα, δεν ζήτησε να φύγει με το «έτσι θέλω». Αντίθετα, έδειξε, εμπράκτως και όχι στα λόγια, ότι σέβεται τον Άρη και αναγνωρίζει όσα του έχει προσφέρει.

Για όλα τα παραπάνω, η αντίδραση που είχε ο οργανισμός του Άρη στην πολύ άσχημη εμφάνιση που έκανε ο Μπράμπετς και στα λάθη που στοίχισαν την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ήταν αυτή που έπρεπε. Ήταν η ιδανική. Η στήριξη που ένιωσε ο Τσέχος αμυντικός από τους συμπαίκτες του, από τα μέλη του τεχνικού τιμ, από όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα και από τους οπαδούς της ομάδας, ήταν αυτό που χρειαζόταν.

Ήταν αυτό που έπρεπε για να φανεί για ακόμα μια φορά στην τρέχουσα σεζόν, ότι ο Άρης λειτουργεί σαν μια μεγάλη οικογένεια. Μια οικογένεια που στα δύσκολα, είναι ενωμένη σαν μια «γροθιά».

Δεν ξέρω αν όντως είναι «σημαδιακό», όπως πιστεύουν αρκετοί και η τύχη τα φέρει έτσι, ώστε ο Μπράμπετς να πετύχει γκολ στον τελικό του Κυπέλλου και χαρίσει τον τίτλο στο Άρη. Έχω δει, όμως, παίκτες παγκόσμιας κλάσης να έχουν κάνει τραγικά λάθη, σε παιχνίδια που όχι απλά ήταν σημαντικά, αλλά έκριναν τίτλους. Σημασία, όμως, έχει το γενικό πρόσημο. Στην περίπτωση του Τσέχου αμυντικού, μάλιστα, είναι κάτι παραπάνω από θετικό.

ΥΓ. Συνεχίζουν ορισμένοι την προσπάθεια να κάνουν το άσπρο μαύρο, ή για την ακρίβεια πράσινο, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα. Κανόνας που είχε ξεκάθαρη εφαρμογή την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ