Τουρκικό «μπάχαλο» με Εμενίκε, Ολυμπιακό και Φενέρ!

Τουρκικό «μπάχαλο» με Εμενίκε, Ολυμπιακό και Φενέρ!

Ορυμαγδός από «ρεπορτάζ» στην Τουρκία περί επιθυμίας του Εμενίκε να φύγει από τον Ολυμπιακό για να επιστρέψει στη Φενέρ!

Χαμός γίνεται από το βράδυ της Τρίτης στα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης με τον Εμάνουελ Εμενίκε. Ο Νιγηριανός εμφανίζεται από τους γείτονες ως «έτοιμος να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό». Μάλιστα στα περισσότερα δημοσιεύματα γίνεται εκτενής αναφορά στη συζήτηση που φέρεται να είχε ο παίκτης με τον… Βαγγέλη Μαρινάκη, αναφορικά με το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους» τον Ιανουάριο!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και σοβαρά media της γειτονικής χώρας, όπως η εφημερίδα «Milliyet» έκαναν αναπαραγωγή του θέματος, χρησιμοποιώντας και υποτιθέμενη φράση του προέδρου του Ολυμπιακού, με την οποία φέρεται να δίνει το… ελεύθερο στον Νιγηριανό επιθετικό να συνεχίσει αλλού την καριέρα του! Ενώ παράλληλα επισημαίνεται ότι ο Εμενίκε εκδήλωσε την επιθυμία να επιστρέψει στην πρώην ομάδα του, Φενέρμπαχτσε!

Επιπλέον, η «Fotomac» υποστηρίζει από την πλευρά της ότι «οι φίλοι του προέδρου του Ολυμπιακού στην Τουρκία του έλεγαν να μην επενδύσει στον Εμενίκε», επισημαίνοντας

Ποιο είναι το περίεργο σε όλα τα παραπάνω; Οτι αναφέρεται ως… πηγή της βασικής πληροφόρησης, ελληνικό μέσο το οποίο δεν υφίσταται πλέον! Οπότε, είτε οι Τούρκοι δεν ξέρουν τι λένε είτε απλώς χρησιμοποιούν ένα Μέσο προς… ενίσχυση του ρεπορτάζ τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ