Βόκολος: «Τέτοια ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες»

Βόκολος: «Τέτοια ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες»

Ο Λεωνίδας Βόκολος μίλησε για την ήττα της Λαμίας από τον Παναθηναϊκό, αλλά και για την εμφάνιση του Μπερνάρ.

Η Λαμία πάλεψε κόντρα στον Παναθηναϊκό όμως δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 3-1 στη Λεωφόρο χάρη στη μεγάλη εμφάνιση του Μπερνάρ.

Ο Λεωνίδας Βόκολος μίλησε για την εμφάνιση του Βραζιάνου μεσοεπιθετικού, ενώ για το παιχνίδι τόνισε πως κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Λεωνίδας Βόκολος:

«Ήταν ένα παιχνίδι ακόμα στο ίδιο έργο θεατές. Η ομάδα μας για αρκετά μεγάλο διάστημα στάθηκε καλά, ήμασταν ανταγωνιστικοί, ιδιαίτερα στο α’ ημίχρονο νομίζω ότι θα μπορούσαμε να το τελειώσουμε με το σκορ αυτό.

Αυτά τα παιχνίδια είναι έτσι, κρίνονται στις λεπτομέρειες και ο Παναθηναϊκός στο β’ ημίχρονο είχε την ποιότητα και με απευθείας φάουλ ενός πολύ ποιοτικού ποδοσφαιριστή κατάφερε να βγει μπροστά στο σκορ και από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για εμάς και πιο εύκολα για τον Παναθηναϊκό»

Για την μάχη του τίτλου: «Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, πολύ ενδιαφέρον και πολύ θεαματικό. Από μόνο του αυτό τα λέει όλα. Μέχρι το τέλος όλα θα είναι ανοικτά, δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα».

Για τον Μπερνάρ: «Κρίμα που θα φύγει. Χάνει και το ποδόσφαιρο και θα χάσει και ο Παναθηναϊκός, ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής και ένας εξαιρετικός χαρακτήρας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ