Χωρίς Σουλεϊμάνοφ αλλά με Ανσαριφάρντ και «Φέτφα» ο Άρης

Ο Ρώσος μεσοεπιθετικός ανέβασε πυρετό και αποτελεί το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Άκη Μάντζιο, ενώ ο Ιρανός φορ και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα ξεκινήσουν στην ενδεκάδα στο σημερινό (14/4, 20.30) εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Χωρίς τον Σάπι Σουλεϊμάνοφ θα παραταχθεί ο Άρης στο σημερινό (14/4, 20.30) εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, ενώ o Άκης Μάντζιος προχώρησε σε έξι αλλαγές στην ενδεκάδα.

Ο Ρώσος μεσοεπιθετικός αποτελεί το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Άρη, καθώς ανέβασε πυρετό, ενώ ο Παναγίδης θα τον αντικαταστήσει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Διαβάστε επίσης: Η βαθμολογία των play-offs μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού

Στα αξιοσημείωτα η παρουσία στην ενδεκάδα των Φετφατζίδη και Ανσαριφάρντ, ενώ νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα είναι και οι Ρόουζ, Μοντόγια και Βερστράτε.

Ο Μάντζιος παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μοντόγια το αριστερό, ενώ οι Ρόουζ και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Βερστράτε και Ζουλ θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Παναγίδης θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σαβέιρο στην αριστερή και ο Φετφατζίδης πίσω από τον Ανσαριφάρντ, που ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Χουτεσιώτης, Νταρίντα, Βέλεθ, Τζούρασεκ, Πάρντο, Γκαρθία, Σαμόρα, Μορόν και Φατόρε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από