Η ατάκα του Τερίμ για Μπερνάρ: «Καμιά φορά του κάνω πλάκα και του λέω «μήπως να μείνεις και άλλον έναν χρόνο μαζί μας;»

Η ατάκα του Τερίμ για Μπερνάρ: «Καμιά φορά του κάνω πλάκα και του λέω «μήπως να μείνεις και άλλον έναν χρόνο μαζί μας;»

Ο Φατίχ Τερίμ μίλησε στη COSMOTE TV μετά το 3-1 του Παναθηναϊκού με τη Λαμία για την ομάδα του, ενώ αποθέωσε τον Μπερνάρ για την εμφάνιση που πραγματοποίησε

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 της Λαμίας, με τον Μπερνάρ να δίνει ακόμα μία ποδοσφαιρική παράσταση, και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Φατίχ Τερίμ μετά την νίκη τον πράσινων μίλησε για την αναμέτρηση με την ομάδα της Φθιώτιδας, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Μπερνάρ, τονίζοντας ότι του κάνει πλάκα, λέοντάς του να μείνει στο τριφύλλι και την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Η βαθμολογία των play-offs μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού

Τον αγώνα με τη Λαμία και τον Μπερνάρ: «Τέτοια ματς είναι δύσκολα εάν δεν βρίσκεις το πρώτο γκολ. Βρήκανε το πρώτο γκολ (η Λαμία εννοεί) εκείνοι και εμείς μετά ψάξαμε να ισοφαρίσουμε πρώτα. Με υπομονή κάναμε ευκαιρίες. Βρήκαμε τις φάσεις που θέλαμε. Χάσαμε πολλές φάσεις για γκολ.

Πιστεύω πώς οι οπαδοί μας χάρηκαν που μας είδαν να παίζουμε καλά. Δεν είναι εύκολο να παίζεις τέτοια ώρα με 30 βαθμούς. Μία ομάδα είναι που μπορεί να πάρει το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο είναι ο Παναθηναϊκός. Εμείς θα παλέψουμε μέχρι τέλους για το Πρωτάθλημα. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης ο Μπερνάρ. Καμιά φορά του κάνω και εγώ πλάκα. Του λέω «μήπως να μείνεις και άλλον έναν χρόνο μαζί μας»; Το μισό από αυτήν την πλάκα είναι και αυτό που θέλουμε. Έβαλε ένα γκολ που θα συζητιέται για καιρό, όπως και το παιχνίδι του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ