Νέα πίεση από Ταυλαρίδη σε Παναθηναϊκό, λόγω εφορίας!

Νέα πίεση από Ταυλαρίδη σε Παναθηναϊκό, λόγω εφορίας!

Τελειωμό δεν έχει το χρέος του ΠΑΟ, που δεν έχει πληρώσει την εφορία του παίκτη για το 2017.

Η υπόθεση Στάθη Ταυλαρίδη όσο κι αν φαίνεται περίεργο δεν έχει κλείσει για τον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας στόπερ, ο οποίος απειλούσε το «τριφύλλι» με αφαίρεση βαθμών, λόγω της καταγγελίας του στο διαιτητικό δικαστήριο, πήρε τελικά μετά κόπων και βασάνων τα δεδουλευμένα, αλλά πάλι είναι έτοιμος για αντιδικία με τον Παναθηναϊκό. Αιτία η εφορία για το 2017.

Ο Παναθηναϊκός δέχθηκε τη Δευτέρα νέα ενόχληση από τον δικηγόρο του Ταυλαρίδη, αλλά δεν έχει πάρει απάντηση. Σύμφωνα με την πλευρά του παίκτη, οι «πράσινοι» οφείλουν να πληρώσουν ένα ποσό που κυμαίνεται μεταξύ 40.000-50.000 ευρώ κι αναλογεί στην εφορία για το περασμένο οικονομικό έτος. Αν δεν βρεθεί λύση άμεσα, τότε θα έχουμε πάλι δικαστήριο.

Εκτός από τον Ταυλαρίδη, ο Παναθηναϊκός έχασε και την έφεση που έκανε για τον Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος είχε κάνει προσφυγή για χρέος προς την εφορία ύψους περίπου 200.000 ευρώ. Κέρδισε την υπόθεση και προς τα τέλη Ιουλίου θα παρέλθει το δίμηνο που ορίζει ο νόμος, ενώ θα ξεκινήσει και η δοσοποίηση. Η οποία θα πρέπει να πληρώνεται από τον Αλαφούζο ή τον Πιεμπονγκσάντ για να μην υπάρχουν άλλες συνέπειες. Την Τετάρτη, παράλληλα, εκδικάζονται οι εφέσεις του Παναθηναϊκού για τις προσφυγές που έχουν κάνει οι Μπούρμπος (διεκδικεί 55.000 ευρώ), Βέμερ (πλην αυτών που εισέπραξε, σχεδόν 500.000 ευρώ, ζητάει και 100.000 ευρώ για την εφορία). Εφέσεις που έγιναν από το «τριφύλλι» περισσότερο για να κερδίσει χρόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ