Παναθηναϊκός : Τέσσερα εκατομμύρια ή ανανέωση με αύξηση αποδοχών

Παναθηναϊκός : Τέσσερα εκατομμύρια ή ανανέωση με αύξηση αποδοχών

Ο Παναθηναϊκός βλέπει πως ο Κουρμπέλης προκαλεί το έντονο ενδιαφέρον ξένων συλλόγων και παίρνει τα... μέτρα του. Η τιμή πώλησης και η επιθυμία για επέκταση της συνεργασίας.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Φενέρμπαχτσε όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Το όνομα του αρχηγού του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε περίοπτη θέση στα γραφεία των ποδοσφαιρικών μάνατζερ. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν υπάρξει δημοσιεύματα μεταγραφικού περιεχομένου που να περιλαμβάνουν την περίπτωσή του για ομάδες της Ευρώπης.

Τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός; Η τιμή εκκίνησης για τον αρχηγό της ομάδας έχει καθοριστεί αυτή τη στιγμή στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Ιδιαίτερα αν προκύψει επίσημο ενδιαφέρον από τους Τούρκους, οι οποίοι έχουν πολλά χρήματα διαθέσιμα, οι πράσινοι δεν πρόκειται να κάνουν πίσω ούτε… ευρώ.

Ωστόσο, η πληροφόρηση που έχουν στον Παναθηναϊκό λέει πως ακόμα στη Φενέρ δεν σκέφτονται να καταθέσουν επίσημη προσφορά και το ενδιαφέρον τους κυμαίνεται στο γενικότερο πλαίσιο του… σκάουτινγκ της αγοράς.

Στον Παναθηναϊκό, πάντως, δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια όσον αφορά τον Κουρμπέλη. Θέλουν να τον κρατήσουν στην ομάδα και αναμένεται να του το δείξουν εμπράκτως. Με με ποιο τρόπο; Να τον καλέσουν για επέκταση συμβολαίου με αύξηση των αποδοχών του. Ήταν κάτι που είχε συζητήσει μαζί του και ο Νταμπίζας, με τον παίκτη να ζητάει μάλιστα… εξαργύρωση των καλών του εμφανίσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ