Χωρίς Κωνσταντέλια κόντρα στον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ (Pic)

Χωρίς Κωνσταντέλια κόντρα στον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ (Pic)

Εκτός αποστολής από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έμεινε για τον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Κωνσταντέλιας λόγω ίωσης.

Με ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για το ντέρμπι της έκτης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έμεινε εκτός αποστολής καθώς ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε στη Θεσσαλονίκη όπως και ο Ράφα Σοάρες για λόγους τακτικής.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Ματαρό 16-12: Όλη η Ευρώπη ερυθρόλευκη: Στον τελικό και τα κορίτσια του Θρύλου!

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:

«Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και αναχωρεί το απόγευμα για Αθήνα, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς, σε ένα κομβικό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

H προπόνηση του Σαββάτου (20.04) ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδι κατοχής, ενώ ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Νάσμπεργκ δούλεψε ατομικά στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία, πρόγραμμα στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο. Εκτός για λόγους τακτικής έμεινε ο Ράφα Σοάρες.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και δεν θα ταξιδέψει μαζί με την ομάδα στον Πειραιά.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μάρκος Αντόνιο, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μουργκ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ