Να διατηρηθεί στην κορυφή θέλει η ΑΕΚ – Επικίνδυνη «έξοδος» στην Λαμία ο Παναθηναϊκός

Η ΑΕΚ θέλει να φύγει με το «διπλό» από την έδρα του Άρη και να μείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος (21/4, 19:30), την ώρα που ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την πάντα επικίνδυνη Λαμία (21/4, 17:00).

Από τον Άρη φιλοξενείται σήμερα (21/4, 19:30) η ΑΕΚ, η οποία θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή της Superleague.

Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα θέλουν να κάνουν το 2/2 απέναντι στον Άρη και να εκμεταλλευτούν τυχόν απώλειες των ανταγωνιστών τους στη διεκδίκηση του τίτλου και να πάνε με φόρα στην τριάδα ντέρμπι που ακολουθεί.

Διαβάστε επίσης: Η επιμονή, η στήριξη και η δικαίωση

Αγωνιστικά, όπως συνηθίζεται, δεν ανακοινώθηκε αποστολή. Εκτός είναι οι τραυματίες Γκαρσία, Μουκουντί και Στάνκοβιτς, ενώ ο Άμραμπατ, έχει επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων πιθανότατα θα είναι διαθέσιμος για τον Αλμέιδα. Παράλληλα, ο Σιμάνσκι  εξέτισε την τιμωρία του και επιστρέφει.

Για τον Άρη, επέστρεψε στην αποστολή ο Φαμπιάνο που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά και ο Κάρσλον, για πρώτη φορά μετά από τέσσερις μήνες. Από την άλλη εκτός έμειναν οι τραυματίες Φεράρι, Βέλεθ, Σουλεϊμάνοφ, Ντουκουρέ, Ρουπ και Πάρντο.

Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης
Α’ Βοηθός: Τρύφων Πετρόπουλος
Β’ Βοηθός: Χασάν Κούλα
4ος διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας
VAR: Πάτρικ-Φραντς Χανσλμπάουερ (Γερμανία)

Δύσκολη αποστολή στην Λαμία για τον Παναθηναϊκό

Πάση θυσία «διπλό» θέλει ο Παναθηναϊκός στην Λαμία (21/4, 17:00), προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά τίτλου.

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ θέλει να κάνει το 2/2 απέναντι στην Λαμία και να μείνει κοντά στην κορυφή εεκμεταλευόμενη και τυχόν «στραβοπατήματα» από τους άλλους διεκδικητές του πρωταθλήματος.

Στα αγωνιστικά, ο Φίλιπ Τζούριτσιτς, έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα, αλλά και οι Ζέκα, Ούγκο, Γερεμέγεφ, Παλάσιος για τακτικούς λόγους. Από την άλλη μετά από δυο μήνες στην αποστολή είναι ο Αϊτόρ και μάλστα δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου
Βοηθοί: Aνδρέας Φωτόπουλος, Ιωάννης Καραγκιζόπουλος
VAR: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος,
ΑVAR: Δημήτρης Σαμοΐλης
Τέταρτος: Κωνσταντίνος Κατοίκος

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από